Θρίλερ με την εξαφάνιση 23χρονης από την πΓΔΜ, μέλους πληρώματος κρουαζιερόπλοιου, που έχει εξαφανιστεί από την Παρασκευή ενώ το πλοίο κατευθύνονταν από τη Ρόδο προς την Κρήτη. Τελευταία φορά που την είδαν ήταν στις 2 τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στο πλοίο και το πρωί, όταν δεν εμφανίστηκε στο πόστο της, άρχισαν έρευνες για τον εντοπισμό της. Στην καμπίνα της βρέθηκε το κινητό τηλέφωνό της.

Οι γονείς της κοπέλας μιλώντας σε ΜΜΕ της γειτονικής χώρας απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να τους ενημερώσει. Όπως λένε, δεν γνωρίζουν πώς χάθηκαν τα ίχνη της και σημείωναν ότι στο πλοίο εργαζόταν επί δύο χρόνια και η σύμβασή της είχε ανανεωθεί για ένα χρόνο ακόμα.

Το υπουργείο Εξωτερικών της πΓΔΜ ζήτησε από το Γραφείο Συνδέσμου της χώρας στην Αθήνα να ερευνήσει περαιτέρω το θέμα της εξαφάνισης της 23χρονης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ενημερώθηκε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής για περιστατικό αγνοούμενης 23χρονης αλλοδαπής, μέλους πληρώματος στο κρουαζιερόπλοιο «Serenissima» σημαίας Αγίου Βικεντίου και Γρενάδες, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Καρπάθου και βορειοανατολικά της Κρήτης.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες προς εντοπισμό της 23χρονης από πλωτά περιπολικά του Λιμενικού και ιδιωτικά σκάφη, ενώ απογειώθηκε και ελικόπτερο Σούπερ Πούμα της Πολεμικής Αεροπορίας, με αρνητικά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με δήλωση του πλοιάρχου, η ανωτέρω αγνοείτο κατά τη διάρκεια του πλου του «Serenissima» προς το λιμένα Αγίου Νικολάου Κρήτης, προερχόμενο από τη Ρόδο.