Άφαντος παραμένει από χθες το απόγευμα μετά το επεισόδιο που προκάλεσε στους διαδρόμους της Βουλής ο σημαιοφόρος του Λιμενικού Σώματος Δημήτριος –Γεώργιος Μπαλτάκος, γιος του γ.γ. της κυβέρνησης Π. Μπαλτάκου.
Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τη μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του στελέχη της Χρυσής Αυγής αναζητείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν στο πατρικό του, ωστόσο εκεί δεν βρήκαν κανένα μέλος της οικογένειας και έκτοτε αναζητείται. Επίσης, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο αξιωματικού του Λιμενικού που υπηρετεί στη Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών δεν εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ούτε στο αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος ως όφειλε και ως εκ τούτου αναζητείται και από το Λιμενικό.
Σημειώνεται ότι εφόσον παρουσιαστεί θα κληθούν οι αστυνομικές δυνάμεις να προχωρήσουν τυπικά στη σύλληψή του και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ναυτοδικείου καθόσον πρόκειται για στέλεχος του Λιμενικού.
Υπενθυμίζεται ότι χθες το Λιμενικό Σώμα σε ανακοίνωσή του ανέφερε: «Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία, ο Σημαιοφόρος Λ.Σ. Μπαλτάκος Δημήτριος –Γεώργιος εμπλέκεται σε επεισόδιο σε βάρος Βουλευτών πολιτικού κόμματος, με εντολή του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο Αρχηγός του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Αθανάσιος Αθανασόπουλος διέταξε τηδιενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, η οποία ανατέθηκε στον Γενικό Επιθεωρητή του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Παράλληλα ο εν λόγω Αξιωματικός τέθηκε στη διάθεση του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος –Ελληνικής Ακτοφυλακής».