Εκδόθηκαν από το ΑΣΕΠ οι τελικοί πίνακες με τα ονόματα 526 σχολικών φυλάκων -μεταξύ αυτών και ευπαθών ομάδων, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι κ.λπ.- οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε θέσεις υγειονομικού προσωπικού σε νοσοκομεία και άλλες δομές Υγείας. Παράλληλα αναρτήθηκαν οι τελικοί πίνακες με τα ονόματα 1.066 διαθέσιμων εκπαιδευτικών οι οποίοι τοποθετούνται σε νέες θέσεις.
Οι τελικοί πίνακες διάθεσης των σχολικών φυλάκων (οι διοριστέοι και όσοι παραμένουν σε διαθεσιμότητα) και εκπαιδευτικών (οι διοριστέοι ΔΕ, διοριστέοι ΠΕ, διοριστέοι ΤΕ, και διοριστέτοι ΤΕ ή ΔΕ και όσοι παραμένουν σε διαθεσιμότητα)
Προκύπτει έτσι ότι παραμένουν σε διαθεσιμότητα 1.044 σχολικοί φύλακες, οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στους πίνακες για τη μεταφορά τους σε νέες θέσεις, αλλά και 670 καθηγητές μέσης εκπαίδευσης. Επίσης ανατρήθηκε πίνακας με 117 εκπαιδευτικούς που είχαν υποβάλει αίτηση για θέσεις περισσότερων κατηγοριών, ενώ υπάρχει και πίνακας με τρεις εκπαιδευτικούς οι οποίοι απορρίπτονται ελλείψει τίτλων.
Η ανακοίνωση του ΑΣΕΠ έγινε σήμερα, Παρασκευή, μία μέρα πριν εκπνεύσει το οκτάμηνο που διαρκεί η διαθεσιμότητά τους.
Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε ότι παρέλαβε από το Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Υπουργείου Υγείας τους τελικούς πίνακες κατάταξης και διάθεσης υπαλλήλων, προκειμένου να τους αναρτήσει στην ιστοσελίδα του σύμφωνα με την υπ’ αρ. ΔΙΠΙΔΔ/Β.2/3/οικ.22274/9−8−2013 Απόφαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Β΄ 1992), όπως ισχύει.
Ο τελικός πίνακας διάθεσης, όπως εκδόθηκε από τo αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο, αναρτάται και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και διαβιβάζεται στο Υπουργείο Υγείας.