Ευέλικτα «πακέτα» ασφάλισης ΙΧ, που επιτρέπουν στους οδηγούς να επιλέγουν συμβόλαια ισχύος από 30 έως και 365 ημέρες κατ’ έτος, λανσάρει από σήμερα, Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2013 η Hellas Direct. Μάλιστα, το startup που υπόσχεται ασφάλιση χωρίς μεσάζοντες, επεκτείνεται και στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, η Hellas Direct δημιούργησε το «Timeline», μια νέα υπηρεσία, που δίνει την δυνατότητα στους οδηγούς να επιλέξουν τη διάρκεια του ασφαλιστηρίου συμβολαίου τους με ακρίβεια ημερών και ισχύ από 30 έως και 365 ημερών και για όλες τις καλύψεις.
Σύμφωνα με στελέχη της εταιρίας, παρότι η ασφάλιση των αυτοκινήτων είναι υποχρεωτική, το «Timeline» απευθύνεται σε οδηγούς που θέλουν να έχουν τον έλεγχο των εξόδων τους ή σύντομη ασφάλιση, εν όψει πώλησης του οχήματος ή κατάθεσης πινακίδων στην εφορία.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με πηγές της εταιρίας, η Hellas Direct ξεκινά από σήμερα τη λειτουργίας της και στο νομό Θεσσαλονίκης. «Οι κάτοχοι αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη πλέον έχουν την δυνατότητα να βρουν ανταγωνιστικές τιμές χωρίς μεσάζοντες» λένε, ενώ υπογραμμίζουν ότι κατά μέσον όρος το κόστος είναι κατά 23,7% χαμηλότερο από την υπόλοιπη αγορά.
Όπως τονίζουν, τόσο το «Timeline» όσο και οι ασφαλιστικές υπηρεσίες της Hellas Direct στη Θεσσαλονίκη, ανεξαρτήτως διάρκειας, περιλαμβάνουν οδική βοήθεια, θραύση κρυστάλλων και νομική προστασία, ενώ μεταδίδουν ότι ο Έλληνας καταναλωτής αξίζει καλύτερες υπηρεσίες.
Σημειωτέον ότι η Hellas Direct βραβεύθηκε από τα e-volution awards 2013 (βραβεία καινοτομίας και νέας e-επιχείρησης) και 2014 (ασημένιο βραβείο για ασφαλιστικές υπηρεσίες), ενώ αποτελεί μέλος του παγκόσμιου δικτύου της Endeavor.