Εκδόθηκαν οι νέοι τελικοί πίνακες κατάταξης των «διαθέσιμων» διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Πατρών και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Το ΑΣΕΠ τους παρέλαβε από το Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο για τα Πανεπιστήμια και τα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
Οι νέοι τελικοί πίνακες κατάταξης υπαλλήλων των δύο αυτών πανεπιστημίων, κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, ανά κατηγορία, κλάδο ή/και ειδικότητα, όπως εκδόθηκαν από το Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο, αναρτήθηκαν την Παρασκευή (17.1.2014) στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.
Παράλληλα, την ίδια ημέρα ανακοινώθηκαν οι νέοι πίνακες κατάταξης των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο πλαίσιο της διαδικασίας επιλογής του προσωπικού που τίθεται σε καθεστώς διαθεσιμότητας. Τους κατήρτισε το ΑΣΕΠ βάσει των νέων ψηφιακών πινάκων συνδρομής κριτηρίων που απέστειλε η Διεύθυνση Διοικητικού του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Η μοριοδότηση των προσόντων των υπαλλήλων και η κατάρτιση των σχετικών βαθμολογικών πινάκων κατάταξης βασίζεται αποκλειστικά στα νέα στοιχεία, όπως ακριβώς απεστάλησαν από το ΕΜΠ. Ήδη το ΑΣΕΠ τους διαβίβασε για τις περαιτέρω ενέργειες στο οικείο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο το οποίο είναι αρμόδιο για την έκδοση των τελικών πινάκων.