από metereologos.gr
Παρασκευή 20 Απριλίου 2018
 
 

Θρίλερ με τον εντοπισμό 4χρονου κοριτσιού σε καταυλισμό Ρομά

Και η Ιντερπολ στις έρευνες - Εξετάζεται το ενδεχόμενο διεθνούς κυκλώματος αρπαγής ανηλίκων
 Θρίλερ με τον εντοπισμό 4χρονου κοριτσιού σε καταυλισμό Ρομά
Την ταυτότητα του 4χρονου ξανθού κοριτσιού με τα γαλάζια μάτια, που βρέθηκε κλειδωμένο μέσα σε δωμάτιο σε οικία Ρομά στα Φάρσαλα, αναζητούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. στη Λάρισα
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 


Τους βιολογικούς γονείς και την ταυτότητα του 4χρονου ξανθού κοριτσιού με τα πράσινα μάτια που βρέθηκε κλειδωμένο μέσα σε δωμάτιο σε οικία Ρομά στα Φάρσαλα αναζητούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. στη Λάρισα ενώ στο πλαίσιο της έρευνας, με εντολή εισαγγελέα, δόθηκαν στη δημοσιότητα και φωτογραφίες του παιδιού.

Οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση του 4χρονου κοριτσιού συνεχίζονται προς κάθε κατέυθυνση, ενώ συνεργασία υπάρχει και με την Ίντερπολ καθώς εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο ύπαρξης διεθνούς κυκλώματος αρπαγής ανηλίκων. 

Οι έρευνες συνεχίζονται και σε σχέση με τα υπόλοιπα 14 παιδιά του ζευγαριού. Ο 40χρονος και η 39χρονη θα απολογηθούν τη Δευτέρα, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν πως δεν μπορεί να εξακριβωθεί η ακριβής ηλικία του εάν γεννήθηκε στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και για αυτό έχει ζητηθεί συνδρομή και ξένων Αρχών. Επίσης δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι Ρομά να είναι μέλη κυκλώματος αγοραπωλησίας βρεφών.

Το παιδί φιλοξενείται προσωρινά στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Μετά από εντολή του πρωθυπουργού, ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, επικοινώνησε με τον Κ.Γιαννόπουλο, πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού» και δεσμεύτηκε να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια για την υποστήριξη του ανήλικου κοριτσιού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., «στο πλαίσιο της προχθεσινής (την Τετάρτη) αστυνομικής επιχείρησης στον καταυλισμό Ρομά των Φαρσάλων και κατά τη διάρκεια νομότυπης έρευνας στην οικία δύο ημεδαπών, ενός 39χρονου και μιας 40χρονης, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι μαζί τους διέμενε ένα ανήλικο κορίτσι, ηλικίας τεσσάρων ετών περίπου».

Σχετικά με τα χαρακτηριστικά του παιδιού σημειώνεται πως έχει λευκή χροιά δέρματος, ξανθά μαλλιά και πράσινα μάτια, «χαρακτηριστικά που διαφοροποιούνται πλήρως από αυτά των ανωτέρω, που φέρονται ως γονείς του».

Οι δύο Ρομά οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας και κατά τη διάρκεια της ανάκρισή τους, όπως λένε αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., παρουσίαζαν συνέχεια διαφορετικούς ισχυρισμούς σχετικά με την απόκτηση του παιδιού και έτσι έπειθαν ολοένα περισσότερο τους αστυνομικούς ότι δεν είναι δικό τους παιδί το οποίο φώναζαν «Μαρία».

Όπως είπαν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. το ζευγάρι έπεφτε σε αντιφάσεις λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι αρχικά ότι είναι δικό τους παιδί, μετά ότι το βρήκαν σε σουπερ-μαρκετ και μετά ότι το πήραν από αλλοδαπό.

Στη συνέχεια έγιναν εξετάσεις DNA και προέκυψε ότι δεν προκύπτει κληρονομική συμβατότητα, μεταξύ των γενετικών στοιχείων της ανήλικης και των γενετικών στοιχείων του 39χρονου και της 40χρονης.

Από την έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε πως οι δυο Ρομά το 2009 αφαίρεσαν, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το κορίτσι από τους βιολογικούς γονείς του, ενώ χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα εξέδωσαν από το Τμήμα Γεννήσεων του Δήμου Αθηναίων τη ληξιαρχική πράξη γέννησης - βάπτισής του.

Επιπλέον, ερωτηματικά προκαλεί στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση πως η 40χρονη είναι κάτοχος δύο δελτίων αστυνομικής ταυτότητας, με διαφορετικά στοιχεία, τα οποία είναι σε ισχύ και διατηρεί ταυτόχρονα δύο διαφορετικές οικογενειακές μερίδες , μία στον Δήμο Λαρισαίων, στην οποία εμφαίνεται ως μητέρα πέντε κοριτσιών και ενός αγοριού, και μία στο Δήμο Τρικκαίων, στην οποία εμφανίζεται ως μητέρα τεσσάρων κοριτσιών.Μάλιστα, με αυτές τις οικογενειακές μερίδες φαίνεται η 40χρονη μέσα σε χρονικό διάστημα πέντε μηνών, το έτος 1993 (από τον Ιούνιο ως τον Νοέμβριο), να έχει γεννήσει τρία παιδιά και σε ακόλουθο χρονικό διάστημα τρεισήμισι μηνών (από τον Οκτώβριο του 1994 μέχρι τον Φεβρουάριο του 1995) να έχει γεννήσει άλλα τρία παιδιά.

Για το λόγο αυτό, όπως σημειώνουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ο φάκελος της υπόθεσης θα παραμείνει ανοιχτός καθώς πρέπει να διερευνηθεί που βρίσκονται τα άλλα παιδιά καθώς στον οικισμό υπήρχαν ένα αγοράκι και άλλα δυο κοριτσάκια εκτός της «Μαρίας».

Όσον αφορά στον 39χρονο, προκύπτει ότι αυτός διατηρεί και τρίτη οικογενειακή μερίδα στον Δήμο Φαρσάλων, στην οποία εμφαίνεται ως πατέρας ακόμη τεσσάρων παιδιών.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι οι δύο Ρομά κατάφεραν να εκδώσουν αριθμό φορολογικού μητρώου (ΑΦΜ) με τα στοιχεία του ανήλικου κοριτσιού.

Σε βάρος του ζευγαριού, που συνελήφθη, σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της αρπαγής ανηλίκου και της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης κατ’ εξακολούθηση.

Στο κορίτσι παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη από ψυχολόγο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας. Επίσης, ύστερα από αίτημα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, εκδόθηκε διάταξη από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας, με την οποία αφαιρέθηκε προσωρινά η επιμέλεια της ανήλικης από τους δύο Ρομά και το κορίτσι χθες, Πέμπτη, παραδόθηκε στο σύλλογο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ύστερα από προφορική εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του κοριτσιού και παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε να τηλεφωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410 683171 και 2410 683184-5 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Αθηναίων τονίζει πως «η υπόθεση του μικρού κοριτσιού που εντοπίστηκε σε καταυλισμό Ρομά, με ληξιαρχική πράξη γέννησης που εκδόθηκε από τον δήμο Αθηναίων, καταδεικνύει το εξαιρετικά προβληματικό και απαρχαιωμένο νομικό καθεστώς που διέπει τη διαδικασία δήλωσης γεννήσεων».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Με την εφαρμογή του νόμου 344/76, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για τη σύνταξη ληξιαρχικής πράξης γέννησης δεν απαιτείται πιστοποιητικό γέννησης από μαιευτήριο αλλά αρκεί η δήλωση ενός γονέα και δύο επιπλέον μαρτύρων που ήταν παρόντες κατά τη γέννηση του παιδιού. Ληξιαρχική πράξη γέννησης εκδίδεται από τον δήμο, στον οποίο ο γονέας δήλωσε ότι έλαβε χώρα το γεγονός. Αν και ο νόμος επιβάλει τη δήλωση της γέννησης εντός 10 ημερών, εντούτοις προβλέπει ότι οι γονείς μπορούν να δηλώσουν τη γέννηση του παιδιού, ακόμη έως και την ενηλικίωσή του, με καταβολή χρηματικού προστίμου».

Ο Δήμος Αθηναίων, σημειώνεται επίσης, θα αναμένει την πιστοποίηση των αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών «περί ψευδούς βεβαίωσης των γονέων και κατόπιν θα εφαρμόσει τη νομιμότητα προκειμένου να ανακληθεί η συγκεκριμένη ληξιαρχική πράξη, η οποία φέρεται να είναι προϊόν ψευδών βεβαιώσεων».

Στην πρώτη θέση των ειδήσεων πέρασε η ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής «Daily Mail» την υπόθεσης της μικρής.

Σχολιάζοντας το θέμα, κάνει λόγο για τρομακτική ομοιότητα με την υπόθεση της μικρής Μαντλίν από το Λέστερ που χάθηκε μυστηριωδώς το 2007 στην Πορτογαλία σε ηλικία 3 ετών.
Κοινωνία περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περίεργη υπόθεση με 4χρονο κορίτσι που βρέθηκε σε οικισμό Ρομά 
Μεγάλο ενδιαφέρον των βρετανικών ΜΜΕ για την υπόθεση της Μαρίας 
Στον ανακριτή θα οδηγηθεί τη Δευτέρα το ζευγάρι των Ρομά στο σπίτι του οποίου βρέθηκε το 4χρονο κοριτσάκι 
Ρύθμιση για τις «τρύπες» στο σύστημα έκδοσης πιστοποιητικών γέννησης 
Επιχείρηση ΕΛ.ΑΣ. σε καταυλισμούς Ρομά σε Ζεφύρι-Αυλίζα Αχαρνών 
Τα μεγαλύτερα θύματα διακρίσεων οι Ρομά στην Ευρώπη  
Η Σάσα Ρούσεβα πιθανόν να είναι η μητέρα της μικρής Μαρίας 
Βιολογικοί γονείς της Μαρίας το ζεύγος των βούλγαρων ρομά σύμφωνα με DNA 
 
 
σχόλια (103)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
   
  Επιθεση στους Ρομα ολης της γης ή σε αυτην την οικογενεια μονο? | 21/10/2013 16:11
  Καλυτερα να σκεφτομαστε δυο και τρεις φορες αυτα που γραφουμε λεω εγω. Ειναι δυνατον να βριζετε και να κατηγορειτε την φυλη των Ρομα, να τους λετε γυφτους χωρις να ξερετε την τυφλα σας! Οι Ρομα ειναι ανθρωποι σαν και εσας, εχουν σπιτια, ελληνικη παιδεια, ειναι χριστιανοι ορθοδοξοι και εχουν στο πετσι τους τον ελληνικο πολιτσμο. Αν ο οποιοσδηποτε Ελληνας θα τσακωνονταν στα πρασσα για εμπλοκη σε εγκληματικες οργανωσεις, θα κατηγορουσατε ολους τους Ελληνες?Ας μην κανουμε γενικευσεις.Να αφησουμε να κανει η ΕΛ.ΑΣ την δουλεια της και να μην σπερνουμε το μισος μας κατα των αλλων.Δεν ειναι ολοι οι ρομα το ιδιο.Ποιοι ειστε εσεις που θα τους πειτε οτι ειναι γυφτοι με ο,τι κακο συνεπαγεται?
  annia
  απάντηση116
   
   
  To... | 20/10/2013 00:33
  Human Rights Watch ti kanei ? Kammia anakoinosi na prostatepsei tous GYFTOUS?
  Aporon
  απάντηση107
   
   
  What in the world? | 19/10/2013 23:15
  This is so utterly devastating I keep coming back to the same article over and over again. I just can't get over this one. This race numbers in the hundreds of thousands. Why aren't there gypsy speaking officers in the Greek police? Why aren't there checks and balances in the Greek welfare system? Where is the child protective services? Why do they receive welfare benefits without annual or semi annual check ups by the authorities? Why?
  This is sick...
  απάντηση202
   
   
  Προς ρατσιστές και φασίστες: | 19/10/2013 21:10
  Πατριώτες, χαλαρώστε. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Κι αν ακόμα έρθει μια μέρα που θα ζουν εδώ μονάχα γύφτοι, και πάλι «ΕΛΛΑΔΑ» θα λέγεται το μέρος κι έτσι ακόμα θα είσαστε όλοι περήφανοι. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αλλάξει το όνομα. Δεν θα μετονομαστεί σε «Τσιγγανία»...
  πειραχτήρι
  απάντηση1014
   
   
  Πιθανό Σενάριο για 4χρονη | 19/10/2013 18:38
  Οι Ρομά ίσως χρησιμοποιούνταi από κυκλώματα υιοθέτησης (εμπορίου) παιδιών για να παρκάρουν παιδιά μέχρι να βρεθούν υποψήφιοι γονείς. Αν αρχίσει κανείς από τα ευγενικά αυτά ιδρύματα και μαθει που βρισκουν τα παιδια.......... Οι Ρομά δεν είναι για τόσο οργανωμένο έγκλημα, ουτε τόσο χαζοί είναι. Ισως απλώς αδυνατούν να αντισταθούν στον πειρασμό της επιδότησης.
  gi
  απάντηση131
   
   
  κατορθώματα 'ρομά' στην Μαδρίτη | 19/10/2013 18:20
  Δείτε το παρακάτω βίντεο και παρατηρείστε τις τεχνικές που έχει αναπτυξει η ανυποτακτη αυτη φυλη για να κλεβει . http://www.youtube.com/watch?v=LGDj0B5WQaA Από ότι θα δείτε θα καταλάβετε γιατι η πολυ ευγένεια και η πολιτικη ορότητα βλάπτουν.Μην ξεχνάμε ότι η Νεμεσις εκτός απο ζυγαρία και το μαντηλι στα μάτια φέρει και σπαθί της τιμωρίας
  Δ.Καλ
  απάντηση123
   
   
  Nα προχωρήσει | 19/10/2013 14:41
  σε βάθος η έρευνα.Πίσω ευρίσκεται οργανωμένο έγκλημα με εγκεφάλους μη-γύφτους και υψηλά ιστάμενους.Οι γύφτοι είναι η βιτρίνα, που ακόμη και σαν τέτοια δεν απαλάσσονται από τη ''βρώμα'' που αναδίδουν.
  μ.λ
  απάντηση52
   
   
  Ερευνα! | 19/10/2013 13:56
  Απο το 2006 η γειτονισα μου δεν καταλαβαινω για πιο λογο μαζεψε εναν γυφτο με την αδελφη του οποια εχει 5 παιδια 3 αγορια και 2 κοριτσια. Οι ανθρωποι αυτοι δεν εχουν δουλεψει ποτε στην ζωη τους και ζουν κατω απο αθλιες συνθηκες. Εκεινο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι απο το 2006 συνεχεια αυτες οι γυναικες μεγαλωνουν μωρα. Παντα υπαρχει ενα η και δυο μωρα που κλαινε συνεχως και ιδιως το καλοκαιρι η ζωη μας ειναι ανυποφορη απο την φασαρια. Το τελευταιο ειναι οτι το καλοκαιρι εγινα μαρτυρας ενος καυγα αναμεσα του γυφτου αυτου και ενος αγνωστου ηληκειωμενου ο οποιος φιλησε ενα κοριτσακι 9 ετων. Αυτα τα κατηγγειλα στην ασφαλεια Αρτεμιδος αλλα τιποτα δεν εγινε.Ας ψαξουν καλα τι κρατος ειμαστε!?
  Αντωνιος Σ
  απάντηση779
   
   
   
  Madeleine Cahn? | 19/10/2013 13:26
  Αυτο το κοριτσάκι που βρέθηκε στον καταυλισμοΓυφτων(εγω δεν τους λέω Ρομα) ετσι τους μάθαμε και ετσι θα τους λέμε, εμεις που δεν είμαστε μεν,Χ.Α. Αλλα ούτε και politically correct) Μου θύμισε την απειλή που ακούγαμε μικρά: μην βγαίνεις έξω! Θα σε πάρει η. γυφτισσα! Λοιπον φαίνεται οτι το έθιμο αυτο της ανενταχτης σε ολες τις κοινωνιες. φυλής ειναι Παληο: έκλεβαν τα παιδια Η για να τα πουλήσουν η για να τα κάνουν ζητιανακια και Κλεφτρονια? Κι εγω ειμαι τωρα. 83 χρόνων! Προσεχετετα παιδια σας: ειναι ο,τι πιο πολύτιμο έχετε!
  nemesis
  απάντηση8415
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  Είμαστε όλοι γύφτοι. | 19/10/2013 11:52
  Όλοι εμείς οι δήθεν ,οι υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που αγανακτούμε και τσιρίζουμε όταν η αστυνομία προσπαθεί να βάλει ένα τέλος στην ανομία των αρουραίων που ονομάζονται γύφτοι ,αλλά εμείς σαν ‘’πολιτισμένος’’ λαός που είμαστε τους ονομάσαμε ρομά οπότε λύσαμε και το πρόβλημα, βρισκόμαστε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο γεγονός αυτού του είδους κρεμάμε το στόμα και λέμε : μα είναι δυνατόν; Όταν η Γαλλική αστυνομία αποφασίζει να τους στείλει από εκεί που ήρθαν με συνοπτικές διαδικασίες όταν είδε ότι αποτελούν γάγγραινα για την Γαλλική κοινωνία εμείς βγαίνουμε από τα ρούχα μας από την ‘’απανθρωπιά’’ των Γαλλικών αρχών. Βολεμένοι ψευτοφιλάνθρωποι που κλαίτε με μαύρο δάκρυ όταν βλέπετε ένα ζώο να πεθαίνει αλλά σφυρίζετε αδιάφορα μπροστά σε μια τέτοια τραγωδία, ντροπή σας. Μαζευτείτε λοιπόν και προσπαθήστε να εξηγήσετε στο παιδάκι τι ακριβώς του έχει συμβεί….άδικος κόπος. Δεν θα τα καταφέρετε ..Καλύτερα να μαζευτείτε στα δικαστήρια για συμπαράσταση στη γύφτισσα που δεν κατάφερε να αναθρέψει άλλον ένα ζητιάνο.
  Η.Θ
  απάντηση8316
  Απαντήσεις  2 | Εμφάνιση όλων
   
   
  αλησηβερίσι | 19/10/2013 11:11
  Τσιγγάνοι από Βουλγαρία και Ρουμανία, περνούνε τα σύνορα με Ευρωπαικά διαβατήρια και διανυκτερευουν σε καταβλισμούς Ελλήνων τσιγγάνων. Εκεί έγινε και το αλισηβερήσι. Δεδομένων των Σλαβικών χαρακτηριστικών του κοριτσιού... κάποια Βουλγάρα ή Ρουμάνα μάνα το κλαίει το κοριτσάκι
  Ανώνυμος / η
  απάντηση666
   
   
  Κράτος Παράγκα | 19/10/2013 10:38
  Η μάννα μου 82 χρονών πήγε μόνη της προ ημερών σε επαρχιακό νοσοκομείο επίσκεψη γιατί έχει πρόβλημα με την καρδιά της. Βγαίνοντας της την έπεσε μια αγέλη από γύφτισες και την κυνηγούσε να τις αρπάξει την τσάντα. Ευτυχώς την είδαν κάτι ταξιτζήδες και την γλύτωσαν. Οταν πήγε και το δήλωσε στην αστυνομία, την ρώτησαν, σου έκλεψαν τίποτε; Οχι. Τότε τί θες εδώ κυρά μου;
  To serve and protect
  απάντηση945
   
   
  Γύφτοι καί Ρωμά | 19/10/2013 09:33
  Γύφτους τούς λέει ο λαός ρέ παιδιά, γύφτους. Τί Ρωμά καί πράσινα άλογα, στήν Ελλάδα δέν υπάρχουν Ρωμά, υπάρχουν μόνο γύφτοι, Ρωμά είναι η διεθνής ονομασία μιάς κυρίως κεντροευρωπαικής καί βαλκανικής διεθνικής φυλής πού απλά έχει σχετικά παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά άλλη κουλτούρα καί πολιτισμική προέλευση. Στήν χώρα μας η κοινωνική παραβατικότητά τών γύφτων είναι πέρα από κάθε μέτρο καί φαντασία, καί αυτό φυσικά δέν είναι άσχετο μέ ένα ανύπαρκτο καί μαιμού κράτος σάν τό δικό μας . Δυστυχώς όμως μόλις τώρα ανακαλύπτουμε τό βάθος καί τήν έκταση τής σαπίλας όλων ανεξαιρέτως τών θεσμών τής χώρας μας. Έχουμε γίνει πάλι ρεζίλι σ όλο τόν πολιτισμένο κόσμο. Ρίξτε μόνο μιά ματιά στά ξένα ΜΜΕ...
  Γ.Κ.
  απάντηση8412
   
   
   
  Η μονη λυση | 19/10/2013 09:16
  για τα κοινωνικα αυτα παρασιτα, πριν την τελικη, ειναι η συγκεντρωση σε οικισμους, καθαρισμος (Rein ist Gut) και εργασια. Οποιος αρνηθει να προσφερει τον αφηνεται να ψοφησει. Απο που κι ως που εχουν απαιτηση αυτοι οι βρωμιαρηδες κλεφτες να εχουν περιθαλψη, επιδοματα κλπ χωρις συνεισφορα???? Παραλυτοι ειναι ???? Και φυσικα δεν μιλαω για τη σαβουρα των βαλκανιων ΒΡομα που ερχεται στη χωρα. Λες και δεν υπαρχουν συνορα.
  ΑΖ
  απάντηση6518
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Αυτο το παιδι γεννηθηκε για να πουληθει... | 19/10/2013 06:25
  Ειναι πολυ βαρια κουβεντα αλλα πιο κοντα στην πραγματικοτητα.. Δεν εξηγειται αλλιως η μη αναζητηση του, προαφανεστατα δεν προκειται για απαγωγη. Επισημαινω οτι αυτο ητο κατ'εξακολουθησιν θα ελεγα επαγγελμα με τρεις (3) οικογενειακες μεριδες και ατελειωτα παιδια με αναλογα επιδοματα πολυτεκνιας... Επισης περαν των τσιγγανων πρεπει να εντοπιστουν οι χορηγουντες τα πιστοποιητικα. Η βασιμη εν τουτοις δικαιολογια οτι < με τους γυφτους ειναι αδυνατος ο ελεγχος > δεχομαστε οτι δηλωνουν, πλεον οφειλουμε να μη τους πιστευουμε, ελεγχος κ επανελεγχος DNA (με δικη τους χρεωση). Θα προτεινα να τους χτισουμε σπιτια που θα τα πληρωσουν, υποχρεωτικη εκπαιδευση των παιδιων σε ιδρυματα με ποινες στους γονεις.
  Katsikis
  απάντηση544
   
   
  Κράτος ελληνικό | 19/10/2013 05:51
  Πέραν του περισταστικού αυτού καθ' εαυτό, η γραφειοκρατική εξέταση του θέματος αποδεικνύει για πολλοστή φορά την αθλιότητα της ελληνικής διοίκησης. Ένας απατεώνας μπορεί να δηλώνει γεννήσεις, γάμους, θανάτους κι ό,τι άλλο θέλει, αφού το εξαιρετικό ελληνικό κράτος δεν έχει διασυνδέσει ηλεκτρονικά τις υπηρεσίες του. Να το χαιρόμαστε! Φυσικά, θα παρεμβληθούν συνδικαλισταράδες, οι οποίοι θα δικαιολογήσουν αυτή την αθλιότητα.
  Φορολογούμενος
  απάντηση830
   
   
   
  πεσατε απο τα συννεφα; | 19/10/2013 03:43
  Αυτη τη δουλεια κανουν οι γυφτοι. Απαγωγες-αγοραπωλησιες-εμποριο βρεφων και εμπόριο πρέζας. Πλαστογραφίες, παραχαράξεις, λαμογιές. Α, που και που κλεβουν και κανενα καλωδιο απο τη ΔΕΗ. Και τους δινουν και επιδοματα! 2800 ευρώ το μήνα! Κλέβουν παιδιά και τους πληρώνουμε κιολας! Επιδοτούμενα κακουργηματα! Εδω στο βολο τους εδωσαν και σπιτια. Σε τι κρατος ζουμε ρε;;;;; ούτε στην ουγκαντα δεν γινονται αυτα
  Ανώνυμος / η
  απάντηση949
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Να εξετασθεί η περιπτωση πώληση οργάνων του παιδιού ! | 18/10/2013 23:51
  Είμαι σίγουρος οτι θα εξετασθεί η περίπτωση πώλησης οργάνων του παιδιού ! Επίσης οι ρομα τι απέμειναν ! Πιστεύω να πανε ισόβια για αρπαγή ανηλίκου ! Ειναι το πιο φρικιαστικό έγκλημα που μπορείς να υπό βάλεις ενα παιδί ! Ας σαπίζουν φυλακη τα σκουλήκια !
  Top dog
  απάντηση618
   
   
  Όνειδος της κοινωνίας | 18/10/2013 23:50
  Ρομά. ¨Ονειδος της κοινωνίας. Κλέβουν, απειλούν, βρωμίζουν και κάνουν απαγωγές. Πότε επιτέλους θα ασχοληθεί σοβαρά η κοινωνία με αυτή την απροσάρμοστη φυλή που όπου και αν βρίσκεται κάνει το βίο - αβίωτο σε όσους έχουν την ατυχία να συμβιούν δίπλα τους; Πότε θα κοπεί ο παρασιτισμός και η πλουσιοπάροχη διανομή επιδομάτων; Πότε θα μπει φρένο στην ασυδοσία; Μέχρι πότε θα τους ανεχόμαστε;
  Δεν πάει άλλο
  απάντηση779
   
-