Διόρθωσε, λίγη ώρα πριν από το μεσημέρι της Πέμπτης, το λάθος που είχε κάνει η ΕΛ.ΑΣ. για τις συλλήψεις στον Άγιο Παντελεήμονα, εμφανίζοντας ως συλληφθέντα τον πρώην διοικητή του Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα, ενώ στην πραγματικότητα είχαν πιάσει για τη δράση του στο πλευρό της Χρυσής Αυγής τον πρώην διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας της συγκεκριμένης γειτονιάς.
Χρειάστηκε ο πρώην διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος να διαμαρτυρηθεί από τηλεοράσεως ότι φωτογραφίζεται όλες αυτές τις ημέρες ως δράστης στη θέση του συλληφθέντος, του 54χρονου αστυνομικού υποδιευθυντή Θανάση Σκάρα, ο οποίος υπηρετούσε επί επταετία ως διοικητής Ασφαλείας του «αμαρτωλού» Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Παντελεήμονα.
Σημειώνεται ότι εκτός του 54χρονου αστυνομικού υποδιευθυντή, ο οποίος κατηγορείται πλέον για το μισό Ποινικό Κώδικα, έχει συλληφθεί η 50χρονη πολιτευτής της Χρυσής Αυγής στην περιοχή Θέμις Σκορδέλη ως συνεργός του, ενώ αναζητείται ένας 60χρονος συνταξιούχος αρχιφύλακας, η 52χρονη σύζυγος του οποίου επίσης συνελήφθη για συμμετοχή στην ίδια συμμορία.