Κηδεύτηκε ο 34χρονοςΠαύλος Φύσσας, ο οποίος ξεψύχησε αφού δέχτηκε δύο μαχαιριές από τον 45χρονο χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά. Περίπου χίλια άτομα παραβρέθηκαν στην κηδεία. Ο πατέρας του αδικοχαμένου Φύσσα ζητά να βρεθεί εκείνος που τηλεφώνησε στο δολοφόνο.

Πολύς κόσμος ήταν συγκεντρωμένος στο νεκροταφείο. Παρουσία απλών ανθρώπων μέχρι στιγμής και όχι οργανωμένων σχηματισμών. Η οικογένεια έχει ζητήσει να ενισχυθεί το Χαμόγελο του Παιδιού αντί για κατάθεση στεφανιών.

Στις 11.28 ξεκίνησε η νεκρώσιμη ακολουθία. Συνθήματα («Το αίμα κυλάει, εκδίκηση ζητάει», «Ο λαός δεν ξεχνά, θάνατος στον φασισμό», «Ένας στο χώμα, χιλιάδες στον αγώνα») ακούστηκαν με το που βγήκε το φέρετρο από την εκκλησία. Οι συγκεντρωμένοι τραγουδούν στίχους του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα την ώρα της ταφής. Ακολούθησαν χειροκροτήματα και οι παρευρισκόμενοι φώναζαν «αθάνατος».

Νωρίτερα, οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν να απομακρυνθούν οι κάμερες. Ένας φωτορεπόρτερ απωθήθηκε όταν επεχείρησε να βγάλει φωτογραφίες.

Στο Τζάννειο

Με κίνδυνο να χάσει την όρασή του νοσηλεύεται στην Οφθαλμολογική Κλινική του Τζαννείου διαδηλωτής που συμμετείχε στη χθεσινή (Τετάρτη) πορεία στην Αμφιάλη. Σύμφωνα με τους γιατρούς, υπέστη ρήξη βολβού που προήλθε από χειροβομβίδα κρότου – λάμψης. Ο ίδιος ο ασθενής καταγγέλλει ότι οι αστυνομικοί τον σημάδεψαν.