Στη δημοσιοποίηση των στοιχείων και της φωτογραφίας του αλλοδαπού ο οποίος συνοδεύει την 13χρονηΧριστίνα Κρασσάτα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί και αναζητείται προχώρησε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να τους εντοπίσουν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. μετά από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 23χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή της 13χρονης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων κακουργηματικού χαρακτήρα. Τα στοιχεία του έχουν αναρτηθεί σε σχετική ανακοίνωση της ιστοσελίδας της ΕΛ.ΑΣ.
H Aστυνομία παρακαλεί τους πολίτες που ενδεχομένως δουν την 13χρονη ή τον αλλοδαπό να επικοινωνήσουν άμεσα με το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης (100) ή τις τοπικές Αστυνομικές Αρχές, καθώς και στους αριθμούς 210- 6411111, 210-6875200 και 210-6476370
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ της Κυριακής η γιαγιά της ανήλικης κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων ότι η 13χρονη εγγονή της αποχώρησε από την οικία, όπου διέμεναν μαζί.
Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 23χρονος Αλβανός, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα, διατηρούσε συχνή επαφή με την ανήλικη, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης (Facebook), ενέχεται στην αρπαγή της.
Aπό την Δευτέρα ξεκίνησαν εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το πρωί της ίδιας ημέρας η ανήλικη βρισκόταν μαζί με τον 23χρονο δράστη σε αγροικία, όπου ο ίδιος διέμενε προσωρινά, σε αγροτική περιοχή στα Λουτρά Ελευθερούπολης του Δήμου Παγγαίου.
Η έρευνα των αστυνομικών με επίγειες δυνάμεις αλλά και το ελικόπτερο της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παγγαίου της Καβάλας, υπό την καθοδήγηση του Αστυνομικού ΔιευθυντήΑβραάμ Κοσκερίδη, προκειμένου να εντοπιστεί η 13χρονη που εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Αθήνα την περασμένη Κυριακή και μάλιστα εκδόθηκε Amber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ίχνη της ανήλικης εντοπίστηκαν σε δασική περιοχή του Παγγαίου μαζί ένα άντρα.

Η 13χρονη (στη φωτογραφία αριστερά) εξαφανίστηκε στις 9 το βράδυ της Κυριακής από το σπίτι της.
Η Χριστίνα έχει καστανά σγουρά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 μ. και βάρος 44 κιλά. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, τζιν σορτς, γκρι αθλητικά παπούτσια και κρατούσε πράσινη τσάντα.
Ιδιαίτεροι λόγοι καθιστούν επιτακτική την άμεση εύρεση της ανήλικης, η οποία βρίσκεται ήδη τέσσερις ημέρες μακριά από την οικογένεια της.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.