από metereologos.gr
Σάββατο 18 Αυγούστου 2018
 

Να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή ζητάει το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο

Δυσαρέσκεια για τη μη ψήφιση του αντιρατσιστικού στην Ελλάδα
Να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή ζητάει το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Νέες αντιδράσεις προκαλεί στις ΗΠΑ και ειδικότερα στην εβραϊκή κοινότητα η παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα, με αφορμή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου (World Jewish Congress) Ρόναλντ Λόντερ (Ronald S. Lauder) εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη συνεχιζόμενη αδυναμία της Ελλάδας να υιοθετήσει νέο νόμο για την καταπολέμηση εκφράσεων μίσους, του ρατσισμού και της άρνησης του Ολοκαυτώματος, όπως αναφέρεται σε σχετικό άρθρο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της οργάνωσης.

Τον περασμένο Μάρτιο, μιλώντας στην τελετή μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Λόντερ απηύθυνε έκκληση στο ελληνικό κοινοβούλιο να κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.

«Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό ότι τα κυρίαρχα κόμματα στην Αθήνα είναι, κατά τα φαινόμενα, ανίκανα να έρθουν σε συμβιβασμό ως προς αυτό το σπουδαίο ζήτημα» υποστηρίζει ο επικεφαλής του εβραϊκού αυτού φορέα, επισημαίνοντας ότι «οι καπηλευτές του μίσους και οι εξτρεμιστές, όπως οι ηγέτες της Χρυσής Αυγής, δεν αποτελούν μόνο απειλή για μειονότητες όπως οι Εβραίοι, αλλά απειλή για τη Δημοκρατία συνολικά. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να αντιμετωπισθούν με αποφασιστικότητα από τις δημοκρατικές δυνάμεις και με την πλήρη δύναμη του Νόμου».

Σύμφωνα με την αναφορά στην ιστοσελίδα του WJC, ακόμη δεν κατέστη δυνατή η επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση. Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, φέρεται να αντιτίθεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, όπως τονίζεται, ισχυριζόμενο ότι η υπάρχουσα νομοθεσία είναι επαρκής για την αντιμετώπιση του ρατσισμού και των εκφράσεων μίσους.

Στη συνέχεια, λαμβάνοντας υπόψη σχετικές αναφορές σε ΜΜΕ, σημειώνεται ότι το νομοσχέδιο θα απαγόρευε τη δημόσια υποκίνηση κατά ανθρώπων εξαιτίας της φυλής τους, της θρησκείας τους, της εθνικότητάς τους ή των σεξουαλικών τους προτιμήσεων. Θα περιελάμβανε επίσης τις εκφράσεις μίσους που εκδηλώνονται στο Κοινοβούλιο.

Επιπλέον, θα διακόπτονταν οι οικονομικές επιχορηγήσεις στα κόμματα των οποίων οι ηγέτες αρνούνται δημοσίως το Ολοκαύτωμα, παίρνουν μέρος σε ρατσιστικές επιθέσεις και χρησιμοποιούν ναζιστικούς χαιρετισμούς ή σύμβολα στο Κοινοβούλιο, όπως τονίζεται στο εν λόγω άρθρο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του World Jewish Congress.

Τέλος, υπογραμμίζεται ότι τον Μάρτιο του 2013 συνεδρίασε στη Θεσσαλονίκη η εκτελεστική επιτροπή του ΠΕΣ, καλώντας τις «ελληνικές Αρχές να προβούν σε σοβαρές και συντεταγμένες δράσεις κατά της άρνησης του Ολοκαυτώματος, του αντισημιτισμού, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.

Να εφαρμόσουν όλους τους ευρωπαϊκούς νόμους σ' αυτόν τον τομέα και να ενώσουν όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις κατά των εχθρών της Δημοκρατίας, ώστε να αποφευχθεί η βύθιση της κοινωνίας στα σκοτάδια του ρατσιστικού μίσους και του αντισημιτισμού».

Τότε, τονίζεται χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος του WJC, Ρόναλντ Λόντερ και ο πρόεδρος της ελληνοεβραϊκής κοινότητας, Δαυίδ Σαλτιέλ, είχαν συνομιλίες με τον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά όπου αναφέρθηκαν στον κίνδυνο που θέτει η ακροδεξιά και το αντισημιτικό κίνημα της Χρυσής Αυγής.

Το WJC, όπως σημειώνεται, είναι διεθνής οργανισμός που εκπροσωπεί εβραϊκές κοινότητες σε 100 χώρες.

Στο μεταξύ, αρκετά είναι τα σημερινά δημοσιεύματα σε αμερικανικά ΜΜΕ για το πολύκροτο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ενώ σε ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές έγιναν αναφορές για την «επικίνδυνη δράση» της Χρυσής Αυγής.

«Το θέμα της αντιμετώπισης των αυξημένων κρουσμάτων ρατσιστικής βίας στην Ελλάδα προκάλεσε χθες ρήγμα εντός της εύθραυστης κυβέρνησης συνασπισμού, όταν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ δήλωσαν ότι θα προχωρήσουν με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο παρά τις αντιρρήσεις του συντηρητικού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας», σημειώνεται σε ανταπόκριση από την Αθήνα στη «Νιου Γιορκ Τάιμς».

Μεταξύ άλλων, επισημαίνεται ότι οι συνομιλίες μεταξύ των ηγετών των τριών κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση διεκόπησαν το βράδυ της Δευτέρας, όταν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ επέμειναν να τεθεί άμεσα προς ψήφιση το εν λόγω σχέδιο νόμου, σε αντίθεση με τη Νέα Δημοκρατία που υποστήριζε ότι το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο ήταν επαρκές και δεν απαιτείτο τροποποίηση.

Σύμφωνα με την ανταπόκριση, το νομοσχέδιο που προβλέπει την επιβολή αυστηρότερων ποινών για την πρόκληση ρατσιστικών επιθέσεων, στοχεύει επίσης στην άμβλυνση της αυξανόμενης επιρροής της Χρυσής Αυγής, η οποία κατατάσσεται τρίτη στις δημοσκοπήσεις για το δημοφιλέστερο κόμμα στην Ελλάδα. Ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι επικριτές της κυβέρνησης, τονίζεται χαρακτηριστικά, κατηγορούν τους συντηρητικούς ότι εναντιώνονται στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που αρχικώς υποστήριζαν, λόγω της διστακτικότητάς τους να έρθουν σε αντιπαράθεση με τη Χρυσή Αυγή και επειδή εκπρόσωποι της ισχυρής Ορθόδοξης Εκκλησίας και των ενόπλων δυνάμεων αντιτίθενται σ' αυτό, υποστηρίζοντας ότι θα περιορίσει την ελευθερία του λόγου.

Τέλος, αναφέρεται ότι η Επίτροπος της ΕΕ για εσωτερικές υποθέσεις, Σεσίλια Μάλμστρεμ, η οποία επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα την Αθήνα, εξέφρασε ανησυχία για την άνοδο των ρατσιστικών επιθέσεων, αλλά και την αυξανόμενη δημοτικότητα της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας ότι προσβλέπει στην ψήφιση του νομοσχεδίου από την ελληνική Βουλή, σύμφωνα με τα υποσχεθέντα, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας.

Στο ίδιο θέμα αναφέρονται αρκετά έντυπα. Σε δημοσίευμα της "Γουόλ Στριτ Τζέρναλ" γίνεται αναφορά και στο θέμα της οπλοφορίας πολιτικών. «Πριν από έναν χρόνο, οι απειλές για την ελληνική Βουλή προέρχονταν από εξοργισμένους διαδηλωτές που πετούσαν μολότοφ στο κτίριο, ενώ σήμερα η αστυνομία ενισχύει τα μέτρα ασφαλείας, λόγω του ότι οι ίδιοι οι πολιτικοί προσέρχονται οπλισμένοι», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα κοινοβουλευτικός αξιωματούχος πρόκειται για «τη μεγαλύτερη αύξηση στα μέτρα ασφαλείας που έχουμε δει από την εποχή των βίαιων διαδηλώσεων έξω από τη Βουλή. Αυτή τη φορά, η απειλή έρχεται από το εσωτερικό».

Επίσης, στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στο επεισόδιο της 20ης Μαΐου, όταν φρουροί της Βουλής παρατήρησαν βουλευτή να φέρει όπλο και «καθώς ο συγκεκριμένος βουλευτής είναι μέλος της υπερεθνικιστικής Χρυσής Αυγής, ορισμένοι ανησυχούν για βαθιά ιδεολογικά ρήγματα που μπορεί να μετατραπούν σε πολιτική βία».

Αναφορά γίνεται και στο πρόσφατο επεισόδιο μεταξύ του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Γερμενή και των φρουρών ασφαλείας του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, ενώ τονίζεται ότι η Χρυσή Αυγή δεν απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις της «Γουόλ Στριτ Τζέρναλ».


ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κοινωνία περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρυσή Αυγή: Κατέθεσε πρόταση νόμου για τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων 
Χρυσή Αυγή: Εκανε έπαρση της δικής της ελληνικής σημαίας στα γραφεία της  
Ανησυχία πανεπιστημιακών για τις απειλές της Χρυσής Αυγής 
ΝΔ: Η αναστάτωση στους κόλπους της περί της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται  
 
 
σχόλια (70)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
   
  Δενδια τ'ακουσες; | 20/06/2013 15:13
  Τι στην ευχη σε διορισαμε, τιποτα δεν εχεις κανει για το κλεισιμο της χρυσης αυγης, τους αφηνες ανεξελεγκτους. Προσεξε, γιατι η υπομονη μας εξαντλειτε.
  εβραιος
  απάντηση22
   
   
  ΠΩΣ ΠΟΛΕΜΑΤΑΙ Η ΧΑ? | 31/05/2013 01:36
  ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝΔΙΑΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ... ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ . ΤΟΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΤΗΜΩΡΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΤΗΝ/ΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΜΕ η ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΖΕΙ ΜΕ ΑΓΕΝΕΙΑ,
  anemosUK
  απάντηση63
   
   
  Καλά θα κάνουν οι Εβραίοι | 31/05/2013 00:10
  Εκτός απο το να απαιτούν να αναγνωρίσουν την γενοκτονία των ποντίων και της Μικράς Ασίας.Αλλιώς εμείς γιατί να αναγνωρίσουμε την δική τους γενοκτονία απο τους Ναζί;
  ΤΝΤ
  απάντηση70
   
   
  Να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή ζητάει το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο | 30/05/2013 22:11
  Να τεθεί πρώτα εκτός νόμου η παράνομη και η αχρείαστη μετανάστευση και μετά δεν θα χρειάζεται να βγάλετε την ΧΑ εκτός νόμου. Θα την βγάλουν οι πολίτες.
  Ψυρης
  απάντηση50
   
   
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ...ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ.. | 30/05/2013 20:58
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΗΡΥΞΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΛΟΜΠΥ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ..... ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΠΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΛΟΜΠΥ, Ο ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ..... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΦΑΝΕΡΑ, ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.
  Ανώνυμος / η
  απάντηση135
   
   
  SSDD | 30/05/2013 20:20
  αυτοι με τα μουσια και τα κοτσιδακια που βαρανε τα κεφαλια τους στον τοιχο δε βαζουν μυαλο με τιποτε, μια ζωη τα ιδια, τους τρωει η μυτη τους φαινεται, φιρι, φιρι το πανε παλι, γουσταρουν μαλλον..
  Γιωργος
  απάντηση44
   
   
  ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ | 30/05/2013 20:11
  ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΌ ΤΟΛΜΟΎΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΎΝ .........ΤΗΝ ΓΛΎΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΊΟΙ ΠΟΥ ΔΟΎΛΕΥΑΝ ΣΤΟΥ Σ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ
  δημητρης
  απάντηση74
   
   
  όλα καλά | 30/05/2013 18:57
  Η πολιτική μας τάξη μας κατέστρεψε μία φορά, τώρα θα μας καταστρέψει και η "ΧΑ" δεύτερη: εξαφάνιση τουριστών, διεθνής στιγματισμός, ανοησία στο τετράγωνο. Ε, όλα καλά.
  ρουβάς
  απάντηση35
   
   
  ΦΑΙΝΕΤΑΙ | 30/05/2013 17:17
  EXOYN BAΛΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ.. ΑΠΟΓΕΙΩΣΟΥΝ !!
  ΜΒ
  απάντηση334
   
   
  . | 30/05/2013 16:00
  Συμφωνώ αρκεί και να τέθουν εκτός νόμου ΚΑΙ οι εβραικές οργανώσεις που υποστηρίζουν τον εποικισμό στην Γάζα (με οτι συνεπάγεται αυτός)
  Ανώνυμος / η
  απάντηση366
   
   
  Η απαράδεκτη αυτή επέμβαση αυτή θα γυρίσει μπούμερανγκ στους εμπνευστές της | 30/05/2013 15:30
  Το παγκόσμιο εβραϊκό συμβούλιο δεν δικαιούται να υποδεικνύει στον Ελληνικό λαό τι θα ψηφίσει. Εαν δεν τους αρέσει η Χρυσή Αυγή δικαίωμα τους και πρόβλημα τους. δικαίωμα μας είναι αν επιλέγουμε εμείς τι θέλουμε και όχι τι μας υποδεικνύουν άλλοι, άσχετοι με την δική μας καθημερινότητα. Αντίθετα με πολλούς άλλους, δεν διάκειμαι εχθρικά ως πρός τους εβραίους αλλά αν συνεχίσει η "φάμπρικα" δηλώσεων του κυρίου Lauder κατά της Χρυσής Αυγής θα αναγκαστώ να υιοθετήσω την προτροπή Μιχαλολιάκου περί μποϋκοτάζ των προϊόντων της γνωστής μάρκας Estee Lauder (ιδιοκτησίας του κυρίου αυτού), προτροπή που ενδεχομένως διευρυνθεί σε όλες τις επιχειρήσεις εβραϊκών συμφερόντων. Think about it Mr. Lauder !
  Δεν χρειαζόμαστε συμβουλές ποιούς θα ψηφίσουμε
  απάντηση383
   
   
  Χεστήκαμε | 30/05/2013 15:19
  ..
  Βασίλης Καζιάς
  απάντηση305
   
   
   
  Against Zionist lies | 30/05/2013 13:52
  Απο που εως που αυτος ο προπαγανδιστης των εγκληματων στην κατεχομενη Παλαιστίνη, εχει λογω για την Ελληνικη πολιτική και κομματα ? Αυτος ο απολογητης των διαχρονικών σιωνιστικών εγκληματων καλυτερα να σωπαινει. Ειναι ενδεικτικο της παρακμης και του ξευτελισμού της πολιτικής και δημοσιγραφικής ελιτ που αναπαραγαγουν αμασήτα όλες τις κατηγοριες και προβοκατσιες που νομιζουν οτι βλαπτουν το Ελληνικο εθνικιστικο κινημα. Απο τα συνθηματα του πατριωτικού Πασοκ "η Ελλαδα στους Ελληνες" , "Εθνική Ανεξαρτησια" και η Ελλαδα παραστατης των Αραβων, φθασαμε στο η Ελλαδα ειναι χωρος, οι Ελληνες ειναι πληθυσμος, και οι Εβραιοι σιωνιστες θα σας σωσουν απο την τουρκικη απειλη!!!!!!!! Οι ντοπιοι απολογητες των σιωνιστικων εγκληματων, με αλλοθι την αμφιλελομενη ιστορία των νικητων του β' ππ, εχουν οδηγηση στην πνευματικη, κοινωνικη και οικονομικη εξαθλιωση τον παλαι ποτε υπερηφανο Εθνος των Ελληνων. Καθε πατριωτικη και εθνικιστικη φωνη αντιστασης εξομοιωνεται με το ναζισμο και οι ορθοδοξοι ευλαβείς πιστοι αποκαλουνται σκοταδιστες. Σε αυτον τον πολεμο ειμαι με τους φιλους Ελληνες εναντια στους εχθρους μας με την προβια.. Η αληθεια και η δικαιωσυνη καποτε θα λαμψη
  Greek friend
  απάντηση3917
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Μονο απο αυτην την ειδηση και μονο | 30/05/2013 13:45
  ολοι οι ελληνες, αριστεροι και δεξιοι, που ακομη αισθανονται ελληνες και οχι ξεπουλημενα παιδια της παγκοσμιοποιησις, πρεπει να ψηφισουν Χρυση Αυγη χωρις δευτερη σκεψη! Ειναι δυνατον να περναει απο τα ΜΜΕ μια τετοια ειδηση χωρις να βγει ο κυβερνητικος εκπροσωπος 'η οι εκπροσωποι ολων των κομματων και να καταδικασουν οσο πιο σκληρα γινεται το ορντινο των σιωνιστων? Καλα να μας κυβερναει η Τροικα αφου οι ξεφτιλες οι πολιτικοι μας δανειστηκαν μεχρι σκασμου και οι δανειστες θελουν πασι θυσια τα λεφτα τους! Ομως να μας κυβερναει και το συμβουλιο των σιωνιστων λες και ειμαστε επαρχια του Ισραηλ??? Ελεος ρε ξεφτιλισμενοι! Ντροπη και που το γραφετε χωρις αντιδραση! Ελεεινοι που δηλωνετε 'ελληνες'!
  Σπυρος
  απάντηση4924
   
   
   
  Χροισυ Αβγει Τορα | 30/05/2013 13:37
  ωρισται τα βλεπεται οι εβραιοι οι αριστερη οι αναρχικοι και ολοι οι απλυτη λαθρωλαγνοι ανθελληνες μασωνυ τραιμουν εμας τη χρυση αυγοι!να ξεβρομισοι ο τωπως! 14/88 sieg heil!
  Αγράμματος Νεοναζί
  απάντηση1438
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  ...pou ntroph? | 30/05/2013 13:11
  ..Kahmeni Dhmokratia pws se katantisan....na se kovoun kai na se ravoun sta metratous....na mhlan geia Dhmokratia aytoi pou xtizoun se kseno edafos....
  Polyfimos
  απάντηση284
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  @ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ | 30/05/2013 12:50
  ..Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ 242 ΤΕΥΧΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΗΣ.....ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ 1987 ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ....ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 241 ΤΕΥΧΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ;;;....ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ;;;;;
  ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
  απάντηση3620
  Απαντήσεις  3 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Milane aftoi pou ehoun paranomo kratos.. | 30/05/2013 12:33
  Ehoume tralathei teleios
  loukia
  απάντηση4213
   
   
  den tha mas poune oi sionistes | 30/05/2013 12:08
  ti na kanoume, se kamia periptosi. Ama stamatisoune na htizoun sta gitonika kratoi, kai ean stamatisoun na skotonoun paidakia sta sholeia tous stin Palaistini, kai ean stamatisoun to embargo pou pethenoun apo peina oi gitoneikes oikogeneies, kai ean stamatisoun na pairnoun 1,000,000,000,000$ etisios apo tous amerikanous, tote tha akousoume ti ehoune na poune, kai tha skeftoume tote.
  dimitra
  απάντηση3813
   
-