Ενας 26χρονος άνδρας συνελήφθη για τη δολοφονία της 39χρονης συντρόφου του. Η γυναίκα, η οποία αγνοείτο εδώ και λίγες ημέρες, βρέθηκε νεκρή την Παρασκευή σε ερημική τοποθεσία στο Πόρτο Γερμενό.

Οπως αναφέρει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών σε ανακοίνωσή της, στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Κερατσινίου, κλήθηκε να εξετασθεί ο 26χρονος φίλος της γυναίκας.

Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας της 39χρονης, το κινητό της τηλέφωνο και τα κοσμήματα που φορούσε πριν από την εξαφάνισή της.

Κατά την εξέτασή του ο 26χρονος υπέπεσε σε αντιφάσεις και, καθώς δεν μπορούσε να δικαιολογήσει τα ανευρεθέντα στο αυτοκίνητο του αντικείμενα, τελικά ομολόγησε ότι τις νυχτερινές ώρες της 14ης Μαΐου στραγγάλισε με τα χέρια του την 39χρονη στο εξοχικό του σπίτι στο Πόρτο Γερμενό μετά από έντονη λογομαχία.

Στη συνέχεια, αφού τύλιξε σε κουβέρτα το πτώμα, το μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε ερημική τοποθεσία περίπου 1,5 χλμ. μακριά από το εξοχικό του και το έκρυψε σε θαμνώδη έκταση, όπου και βρέθηκε από τους αστυνομικούς μετά από υπόδειξη του δράστη.

Ο θάνατος της 39χρονης, σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία, οφειλόταν σε ασφυξία. Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, την Τέταρτη 15 Μαΐου δηλώθηκε από τους οικείους της στο Τμήμα Ασφάλειας Κερατσινίου ότι η 39χρονη αγνοείτο από τις πρωινές ώρες της 14ης Μαΐου.