Ημέρες Καριέρας, με στόχο την κάλυψη θέσεων εργασίας υψηλής εξειδίκευσης για την απασχόληση σε ραγδαία αναπτυσσόμενους τομείς υψηλής τεχνολογίας στην Ελλάδα, διοργανώνουν σε Πάτρα και Αθήνα τις επόμενες ημέρες το gi-Cluster, το mi-Cluster και το si-Cluster, δηλαδή τρία τεχνολογικά clusters του συνεργατικού σχηματισμού Corallia.
«Στο επίκεντρο των σύγχρονων τεχνολογικών εξελίξεων όπου δραστηριοποιούνται το gi-Cluster (τεχνολογίες παιγνίων και δημιουργικού περιεχομένου), το mi-Cluster (συστήματα και εφαρμογές νανο/ μικροηλεκτρονικής) και το si-Cluster (διαστημικές τεχνολογίες και εφαρμογές) έχουν προγραμματιστεί τρεις επιμέρους Ημέρες Καριέρας, με την υποστήριξη του Corallia», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν με λεπτομέρεια τις περιγραφές των ανοικτών θέσεων, τις εταιρείες που προσλαμβάνουν, καθώς και άλλες σχετικές πληροφορίες στην πλατφόρμα Career Match-Making. Παράλληλα, μέσα από την πλατφόρμα δίνεται η δυνατότητα στους υποψηφίους να αναρτήσουν το βιογραφικό τους και να δηλώσουν τη θέση εργασίας που τους ενδιαφέρει» αναφέρεται. Η συμμετοχή είναι ανοιχτή αλλά απαιτείται προεγγραφή.
Οι ημέρες καριέρας
si-Cluster Career Day: 22.05 | 10:00-14:00 @Athens InnoCenter
gi-Cluster Career Day: 22.05 | 16:00-20:00 @Athens InnoCenter
mi-Cluster Career Day: 29.05| 10:00-14:00 @Patras InnoHub
Το πρόγραμμα
– Σύντομες παρουσιάσεις των εταιρειών, για τις ευκαιρίες καριέρας που προσφέρουν,
– επαγγελματικές συζητήσεις με εκπροσώπους εταιρειών, κατά τις οποίες οι υποψήφιοι θα μπορούν να παρουσιάσουν εν συντομία το βιογραφικό τους,
– ενημερωτικές ξεναγήσεις στον εκθεσιακό χώρο του Athens InnoCenter και Patras InnoHub, όπου εκτίθενται τα τεχνολογικά επιτεύγματα εταιρειών, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.