Μικροδιορθώσεις και αλλαγές έγιναν και πάλι σε δυο από τα 36 προεδρικά διατάγματα του σχεδίου «Αθηνά» του υπουργείου Παιδείας, που επανακατατέθηκαν τελικά στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Οι αλλαγές αφορούν το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Στην περίπτωση του Πανεπιστημίου Αθηνών έγινε μόνο μια αλλαγή σχετικά με την λειτουργία του Τμήματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής του Σχολής, που όπως είναι γνωστό στο παρελθόν λειτουργούσε μόνο ως Πρόγραμμα. Έτσι, με βάση τις αλλαγές που έγιναν, η ένταξη του διδακτικού προσωπικού στο Τμήμα αυτό θα γίνεται με βάση το γνωστικό αντικείμενο των μελών του, κάτι που θα διαπιστώνεται με πράξη του Πρύτανη του Ιδρύματος. Στην αρχική μορφή του σχεδίου αρκούσε η πράξη του Πρύτανη.

Επίσης, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών που δεν λειτουργούσε, δεν κλείνει τελικά, αλλά θα ξεκινήσει την λειτουργία του από το ακαδημαϊκό έτος 2015 – 2016. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο προεδρικό διάταγμα του υπουργείου Παιδείας, προστίθεται στις Σχολές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και η Σχολή «Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών».