Μήνυση κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή, ζητώντας την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του για απρόκλητη επίθεση και απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνων βλαβών, κατέθεσε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ο Γιώργος Καμίνης.

Στην εισαγγελία μετέβη, λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης (8.5.2013) ο διευθυντής του νομικού τμήματος του Δήμου Αθηναίων, ο οποίος κατέθεσε τη μήνυση-έγκληση. Ο κ. Καμίνης ζητεί την παραδειγματική τιμωρία του χρυσαυγίτη βουλευτή, ο οποίος τη Μεγάλη Πέμπτη επιχείρησε να τον γρονθοκοπήσει, μέσα στο «Φρουραρχείο», στην περιοχή του σταθμού Λαρίσης, όπου στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.
Ο δήμαρχος Αθηναίων ζητεί την άσκηση ποινικής δίωξης για την επίθεση εναντίον του με «άδικες και αξιόποινες πράξεις εξύβρισης, έργω εξύβρισης, απρόκλητης επίθεσης και απόπειρας πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών».
Οπως σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο κ. Καμίνης στην αναφορά του: «Τα μέλη της φρουράς μου τον απομόνωσαν σε έναν παρακείμενο χώρο, όπου στην προσπάθειά τους να τον ακινητοποιήσουν με σκοπό να τον οδηγήσουν εκτός του κτιρίου, ο μηνυόμενος έπιασε τη λαβή του όπλου που έφερε μαζί του, αλλά τα μέλη της προσωπικής μου φρουράς τον απέτρεψαν από οποιαδήποτε άλλη κίνηση και τελικά τον οδήγησαν εκτός κτιρίου».