Δικογραφία σχηματίστηκε για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργο Γερμενή για την επίθεση σε βάρος του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη. Η δικογραφία θα διαβιβασθεί στη Βουλή από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. Ο φάκελος με το προανακριτικό υλικό έφτασε από την αστυνομία στην Εισαγγελία και αφορά τα αδικήματα της απόπειρας σωματικής βλάβης και της εξύβρισης.

Λόγω της βουλευτικής ιδιότητας του Γιώργου Γερμενή για να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη και να κριθεί από τα δικαστήρια θα πρέπει προηγουμένως να αρθεί η ασυλία του από τη Βουλή, όπως απαιτεί το Σύνταγμα. Για το λόγο αυτό οι δικαστικές αρχές έστειλαν τα στοιχεία στο Κοινοβούλιο.

Σημειώνεται ότι τα επεισόδια που σημειώθηκαν τη Μ. Πέμπτη τόσο στο Σύνταγμα όσο και στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας του Δήμου Αθηναίων με αφορμή το «συσσίτιο μόνο για Έλληνες» που είχε οργανώσει η Χρυσή Αυγή έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Οπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, σε δηλώσεις του «…η λογική του τσαμπουκά δεν θα περάσει. Η δημοκρατία θα νικήσει. Η λογική της ωμής βίας την οποία είδαμε να εκδηλώνεται διπλά σήμερα, και με το επεισόδιο εναντίον μου, και δυστυχώς από βουλευτή εκλεγμένο από τον λαό, δεν πρόκειται να περάσει, δεν πρόκειται να μας καταπτοήσει».