Αφίσες με συνθήματα της Χρυσής Αυγής, τα οποία είχαν τυπωθεί σε έγγραφα του Λιμενικού Σώματος, είχαν κολληθεί σε τοίχους του ΤΕΙ Πειραιά, όπως αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου και καταγγέλει η Κίνηση «Απελάστε τον Ρατσισμό».

Σύμφωνα με την καταγγελία, που συνοδεύεται και με φωτογραφίες, οι οποίες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Κίνησης, οι αφίσες έγιναν αντιληπτές πριν από μερικές ημέρες.
Οπως αναφέρεται «οι αφίσες ήταν μεγέθους Α4, φωτοτυπημένες πίσω από έγγραφα του Λιμενικού Σώματος, όχι διαβαθμισμένα ούτε και πρόσφατα. Πρόκειται για έγγραφα που αφορούν διακίνηση αναλώσιμων. Με δεδομένο πάντως ότι δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε τέτοιου είδους έγγραφα άτομο εκτός της συγκεκριμένη υπηρεσίας… τα συμπεράσματα είναι δικά σας».
Σε ανακοίνωσή του το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος σημειώνει ότι: «Αναφορικά με σημερινά δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, σύμφωνα με τα οποία αφίσες με συνθήματα της Χρυσής Αυγής είχαν τυπωθεί πίσω από έγγραφα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, από το Αρχηγείο Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. ανακοινώνεται ότι, με εντολή του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Δημητρίου Μπαντιά ανατέθηκε σε ανώτατο αξιωματικό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ η διοικητική διερεύνηση του θέματος».