από metereologos.gr
Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018
 

Ισόβια για υπεξαίρεση στον Β. Παπαγεωργόπουλο

Ισόβια κάθειρξη και στους δύο συνεργάτες του Μ. Λεμούσια και Π. Σαξώνη - Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης κάνει λόγο για «πολιτική δίκη»
 Ισόβια για υπεξαίρεση στον Β. Παπαγεωργόπουλο
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης στον τέως δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο και στον πρώην γενικό γραμματέα του Δήμου Μιχάλη Λεμούσια επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, ενώ ισόβια και επιπλέον 9 χρόνια κάθειρξη επιβλήθηκαν στον πρώην ταμία Παναγιώτη Σαξώνη.

Νωρίτερα το δικαστήριο είχε κρίνει τον πρώην δήμαρχο ένοχο για το αδίκημα της άμεσης συνέργειας στην υπεξαίρεση στην υπηρεσία κατ' εξακολούθηση, διά παραλείψεως.

Επίσης, για τον πρώην γενικό γραμματέα του Δήμου Μιχάλη Λεμούσια το Δικαστήριο αποφάσισε την ενοχή του για ηθική αυτουργία στην υπεξαίρεση κατ' εξακολούθηση.

Επιπλέον, ο Μ. Λεμούσιας κρίθηκε ένοχος για το πλημμέλημα της παροχής ψυχικής συνδρομής στην πράξη της πλαστογραφίας.

Ο βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση, πρώην ταμίας του Δήμου, Παναγιώτης Σαξώνης, καταδικάστηκε για τις πράξεις της υπεξαίρεσης στην υπηρεσία κατ' εξακολούθηση, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις περί καταχραστών του Δημοσίου, καθώς επίσης για τα αδικήματα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος) και για πλημμεληματικού χαρακτήρα πλαστογραφία.

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στους καταδικασθέντες. 

Αντίθετα, αθωώθηκαν οι τρεις αντιδήμαρχοι Οικονομικών και όλοι οι κατηγορούμενοι υπάλληλοι.

Για τους δύο διευθυντές της ταμειακής υπηρεσίας του Δήμου, στους οποίους επιβλήθηκε κάθειρξη 15 και 10 ετών αντίστοιχα, το Δικαστήριο αποφάσισε να δώσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης, κάθε μήνα, στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής.

Οδηγούνται στις φυλακές

Στις δικαστικές φυλακές Διαβατών οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο Μιχάλης Λεμούσιας και ο Παναγιώτης Σαξώνης.Συνοδεία αστυνομικών και φορώντας χειροπέδες, οι τρεις καταδικασθέντες αποχώρησαν από το Δικαστικό Μέγαρο, χωρίς να προβούν σε οποιαδήποτε δήλωση προς τους δημοσιογράφους.

Νωρίτερα, μετά το πέρας της ακροαματικής διαδικασίας, ο Β. Παπαγεωργόπουλος σήκωσε το χέρι και ζήτησε τον λόγο, τονίζοντας: «Με όλο τον σεβασμό, επαναλαμβάνω ότι ουδεμία απολύτως σχέση έχω με την υπόθεση. Είμαι βέβαιος ότι κάποιοι θα πεθάνουν με τύψεις».

Απευθυνόμενος στον τέως δήμαρχο, ο πρόεδρος του δικαστηρίου Γιώργος Αποστολάκης απάντησε: «Πάντως, εμείς δεν θα είμαστε αυτοί».

Το σκεπτικό της απόφασης

Στην κατάμεστη αίθουσα του Κακουργιοδικείου και κάτω από ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας, ο πρόεδρος του δικαστηρίου ανέπτυξε διεξοδικά, επί σχεδόν μιάμιση ώρα, το σκεπτικό της απόφασης επί της ενοχής ή μη των συνολικά 18 κατηγορουμένων για την υπόθεση.

«Ο δήμαρχος όρισε ως γενικό γραμματέα τον στενό συνεργάτη του. Οι δυο τους συνδέονταν στενότατα και ταυτίστηκαν στην κοινή γνώμη. Ο Μ. Λεμούσιας αναζητούσε μία 'πηγή' χρημάτων στις οικονομικές υπηρεσίες του δήμου.

»Ο γενικός γραμματέας προέτρεψε τον Π. Σαξώνη να υπεξαιρεί κατ' εξακολούθηση και για αόριστο χρόνο χρήματα για την ενίσχυση της δημοτικής παράταξης "Αναγέννηση", της οποίας ηγείτο ο Β. Παπαγεωργόπουλος. O γενικός γραμματέας έκαμψε τις αντιρρήσεις που είχε ο ταμίας, διαβεβαιώνοντάς τον ότι στον Δήμο ασκεί διοίκηση αυτός.

»Γνώστης όλων των σχεδιασμών ήταν και ο Β. Παπαγεωργόπουλος. Παρέμενε στο παρασκήνιο, προσποιούμενος άγνοια. Ο δήμαρχος άφησε την εκτέλεση του σχεδιασμού στον γενικό γραμματέα. Έτσι, έβαλαν μπροστά τη 'μηχανή' της υπεξαίρεσης. Η διανομή του μερίσματος γινόταν μεταξύ τους. Ύστερα, ζήτησε ο Σαξώνης ένα ποσοστό 10% από τα υπεξαιρεθέντα ποσά» τόνισε ο πρόεδρος, ανακοινώνοντας την απόφαση.

«Οι σχέσεις τους δεν διερράγησαν ούτε όταν βγήκαν στη δημοσιότητα υποθέσεις που βάρυναν τον Μ. Λεμούσια. Αυτό σημαίνει ότι είχαν ένα δυνατό μυστικό που τους κρατούσε αλληλέγγυους» πρόσθεσε.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης για την ενοχή, ο Μ. Λεμούσιας απευθύνθηκε στο δικαστήριο λέγοντας -μεταξύ άλλων: «Χύνεται αίμα αθώων για την κοινή γνώμη».


Δήλωση Β. Παπαγεωργόπουλος


Για «πολιτική δίκη» με αποκλειστικό κριτήριο «την ικανοποίηση ενός κλίματος που ζητά αίμα πολιτικών» κάνει λόγο ο εκ των καταδικασθέντων για την υπόθεση της υπεξαίρεσης - μαμούθ στον Δήμο Θεσσαλονίκης, τέως δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, σε δήλωσή του που δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω του πολιτικού του γραφείου.

«Χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο και ενώ αποδεδειγμένα ο επίορκος υπάλληλος υπεξαιρούσε πολλά χρόνια πριν αναλάβω δήμαρχος, μου επέβαλαν ποινή ισόβια. Είναι φανερό ότι η δίκη εξελίχθηκε σε πολιτική δίκη και με αποκλειστικό κριτήριο την ικανοποίηση ενός κλίματος που ζητά αίμα πολιτικών» αναφέρεται χαρακτηριστικά στη δήλωση του τέως δημάρχου. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι ενδόμυχα κανένας Θεσσαλονικιός και κανένας Έλληνας δεν πιστεύει ότι ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος τους πρόδωσε. Θα περιμένω την απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου. Κάποιοι θα πεθάνουν με τις τύψεις τους» τονίζει.

Κοινωνία περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξανά στο εδώλιο ο Β. Παπαγεωργόπουλος 
Βασίλης Παπαγεωργόπουλος: Αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους 
Σε δίκη ο Β. Παπαγεωργόπουλος για τη μαύρη τρύπα 51,4 εκατ. ευρώ 
Η «πτήση» από τον Δήμο στη φυλακή του άλλοτε κραταιού Βασίλη Παπαγεωργόπουλου 
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπαγεωργόπουλος παραμένει ακόμα στέλεχος της Ν.Δ. ;  
Μπουτάρης: Είναι ευθύνη μας να διεκδικήσουμε την επιστροφή των χρημάτων  
Τσίπρας: Ας μη μιλούν για ανομία αυτοί που την έχουν κάνει καθημερινότητα 
Ο Παπαγεωργόπουλος ήταν μόνο η αρχή...  
ΣΥΡΙΖΑ: «Πρωτοφανής η πολιτική κάλυψη στον Παπαγεωργόπουλο από τον Σαμαρά» 
Η πρώτη νύχτα στη φυλακή του Β. Παπαγεωργόπουλου 
Σε δίκη παραπέμπτεται ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας 
Αρειος Πάγος: Εγκύκλιος για τις φορολογικές υποθέσεις 
Θα πάω με ήσυχη συνείδηση στο Εφετείο λέει ο Β. Παπαγεωργόπουλος 
Νέα στοιχεία στο φως για την υπόθεση Παπαγεωργόπουλου  
 
 
σχόλια (194)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
   
  Κοπρίτης, κόπρος Αυγείας και Ηρακλής | 28/02/2013 15:18
  Αυτή είναι πράγματι η ιστορία μας. Η μοίρα μας όμως, το DNA μας, φωνάζει Ελευθερία, φωνάζει! Δεν δέχεται την κόπρο ως περιβάλλον να μεγαλώνει! Αλοίμονο στο δήμαρχο για όσα τραβάει. Είναι να λυπάσαι. Αλοίμονο όμως και στις χιλιάδες που απελπίστηκαν που έπεσαν στην κατάθλιψη γιατί δεν ακολούθησε το λόγο του Αριστοτέλη προς τον άρχοντα: "Ανθρώπους άρχει, κατά νόμον άρχει, ούκ αεί άρχει"
  Ηρακλή προχώρα μαζί σου όλη η χώρα
  απάντηση41
   
   
  συμφωνα με το αρθρο Άρθρο 46 του ποινικου κωδικα: | 28/02/2013 14:10
  Ηθικός αυτουργός και άμεσος συνεργός. 1.Με την ποινή του αυτουργού τιμωρείται επίσης : α)όποιος με πρόθεση προκάλεσε σε άλλον την απόφαση να εκτελέσει την άδικη πράξη που διέπραξε β)όποιος με πρόθεση παρέσχε άμεση συνδρομή στο δράστη κατά τη διάρκεια αυτής της πράξης και στην εκτέλεση της κύριας πράξης.... Οποτε εφ οσον στον φυσικο αυτουργο επιβληθηκε η συγκεκριμενη ποινη και ο κ. Π. κριθηκε ως ηθικος αυτουργος το δικαστηριο δεν μπορουσε να κανει διαφορετικα... Το ερωτημα ειναι λοιπον αν στον φυσ. αυτουργο μπορει να επιβληθει αυτη η ποινη.... και αν μπορει, αν πρεπει... Υποθετω οτι αυτο το θεμα θα απασχολησει το εφετειο...
  lucien gris
  απάντηση20
   
   
  Τριτοκοσμικοί | 28/02/2013 13:50
  Είμαστε τριτοκοσμική χώρα. Τον Πιστόριους οι Αφρικάνοι τον άφησαν ελεύθερο, ενώ είχε σκοτώσει άνθρωπο. Εμείς για 18 ψωροεκατομμύρια φυλακίζουμε τον πιο άξιο, χαμογελαστό και ατσαλάκωτο πολιτικό της μεταπολίτευσης. Παπαπα... Κρίμα...
  Ion Kol
  απάντηση913
   
   
  Ευτυχώς βρέθηκε και ένας δικαστής | 28/02/2013 13:38
  να κάνει σωστά την δουλειά του. Μπράβο του. ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ!!!
  rulez
  απάντηση261
   
   
   
  Μπράβο στον σχολιαστή sakis | 28/02/2013 12:52
  πρώτος ψύχραιμα συνέκρινε με άλλα ειδεχθή εγκλήματα και με μετέπεισε κι εμένα οτι μάλλον ήταν υπερβολική η ποινή. Να φάει 25 χρόνια κάθειρξη ναι αλλά όχι και ισόβια. Ένας επιστήμονας της νομολογίας έλεγε πρόσφατα για τις υπερβάλλουσες τιμωρίες. Αν ξέρει ο Χ οτι θα τιμωρηθεί ωσάν να είχε σκοτώσει τότε του οπλίζουμε το χέρι να το κάνει δηλαδή να σκοτώσει διότι έτσι κι αλλιώς αν τον πιάσουν για το Χ αδίκημα θα τιμωρηθεί σαν να είχε σκοτώσει !! Μήπως λέω εγώ ο βλαμμένος αυτή η πέραν του δέοντος τρομακτική ποινή σκοπό είχε κάτι αλλο ? Πχ να αφοπλίσει το διογκούμενο αίσθημα οργής των όλο και περισσοτερων να αντεπεξέλθουν της λιτότητας στρωμάτων ? ... Αλλά αυτό είναι ανήθικο να το σκεφτώ. Σωστά?
  Ου παντός πλειν ες Κόρινθον
  απάντηση1417
  Απαντήσεις  3 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  τελικα δεν μετανοιωσα για το 'κοπριτες' που σας αποκαλεσα | 28/02/2013 12:25
  Ο καννιβαλισμος βλεπω δεν ειναι προνομοιο μονο των ιθαγενων της Αφρικης και της Ασιας αλλα ενδημει και στη καθημαγμενη Ελλαδα που το συστημα καταφερε να μας βαλει να φαγωθουμε μεταξυ μας. Χαρηκατε ολοι που πηρε ισοβια ο Παπαγεωργοπουλος, ξεχνωντας οτιδηποτε μας προσφερε. Ομως ελαχιστοι υπερψηφισαν τα σχολια που υποστηριζαν οτι ειναι καιρος να δικαστουν και ο ΓΑΠ, ο Βενιζελος και τα αλλα καλοπαιδια που ουσιαστικα με τις αποφασεις τους κυριως μας οδηγησαν στο σημερινο χαλι. Βλεπω απεναντι σε αυτους που δεν εχουν προσφερει τιποτα στην Ελλαδα ειστε ανεκτικοι (!?). Ο ουμανιστης Σ.Εσελ στο 'αγανακτηστε' ειχε πει 'αγανακτηστε αλλα με ευθυνη και συμπονοια' γιατι ισως ετσι δεν γινεται καννιβαλοι!
  Σπυρος
  απάντηση743
  Απαντήσεις  3 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  Καταχραστής..... | 28/02/2013 11:50
  ...του δημοσίου χρήματος με την βούλα της δικαιοσύνης. Ο ατσαλάκωτος λόρδος .......ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ???? Θα μας απαντήσει κάποιος ???
  Λ... ΘΣΝΚ
  απάντηση381
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  έκλεβε τις ασφαλιστικές εισφορές | 28/02/2013 11:23
  των υπαλλήλων του δήμου. Όχι ισόβια, αλλά
  στα έξι μέτρα έπρεπε να τον στήσουν
  απάντηση360
   
   
  τον αδικησαν τον καιμενο | 28/02/2013 10:44
  Πολιτικη δικη? δηλαδη μια "κανονικη δικη" γ αυτον θα ητανε 2 χρονια με αναστολη ε?
  kk
  απάντηση390
   
   
  ΠΑΣΟΚ - ΝΔ: 1 - 1 | 28/02/2013 10:35
  Ε, να μην έχει και η δεξιά παράταξη το μαύρο της πρόσωπο; Τυχαίο που βρήκαν δύο ήδη "καμένους" και με αυτό τον τρόπο ξεπλένουν όλες τις ανομίες τους; Αν εσείς πιστεύετε κάτι άλλο... κακό του κεφαλιού σας. Α, υπάρχουν βέβαια και κόμματα που είναι στο απυρόβλητο (εκεί να δεις χαρούλες), που το παίζουν τιμητές των αγώνων και υπέρμαχοι της διαφάνειας και της τιμιότητας, αλλά ... δεν δημοσιεύουν οικονομικά στοιχεία (και κανείς από τη δικαιοσύνη δεν τους έχει ενοχλήσει), οι εφημερίδες τους εργάζονται όταν όλοι οι άλλοι απεργούν (οικειοθελώς, βεβαίως βεβαίως) και για το σκάνδαλο του Πάνου Γερμανού είχαν τη δύναμη να κλείσουν όλα τα στόματα! Κατά τα άλλα, ζήτω η δικαιοσύνη, ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ ΛΑΕ.
  ΓΕΩΡΓΙΤΣΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ
  απάντηση151
   
   
  Δώσε πόνο | 28/02/2013 10:11
  Ωραίους φίλους έχει ο Σαμαράς.
  Papatsakalos
  απάντηση3010
   
   
  Τόσο καλά πληρώνονται ; | 28/02/2013 09:36
  Ενας πρώην γραφικός νομάρχης αγοράζει διαμέρισμα αξίας πάνω από 2.000.000 € στην πιο πολυτελή πολυκατοικία της Θεσσαλονίκης, Τόσο καλά πληρώνονται οι δημόσιοι λειτουργοί στην Ελλάδα ;
  Θέλω να γίνω νομάρχης
  απάντηση750
   
   
  Υποστήριξη του Παπαγεωργόπουλου | 28/02/2013 09:30
  Πράγματι λυπάται κανείς για την κατάντια. Ένας πετυχημένος άνθρωπος να πηγαίνει φυλακή. Αυτοί που τον καλύπταν και τον ντάντευαν να μας κυβερνάνε. Να κόβουν λεφτά από ανέργους, να κόβουν την θέρμανση απο σχολεία, να φορολογούν τα κουνούπια. Δεν χαίρομαι που καταλήγει στην φυλακή ένας ολυμπιονίκης του στίβου. Ανακουφίστηκα όμως και εγώ γιατί πλέον μπαίνει ενα μικρό εμπόδιο στις συμμορίες που ρημάζουν την χώρα. Στο χέρι μας είναι να τους στείλουμε στην φυλακή.
  ... με συμπάθεια
  απάντηση650
   
   
  Ενας εισαγγελέας σε κάθε Δήμο | 28/02/2013 09:15
  Βλέπω πως φουντώνει το κύμα. Πολλοί από τους άϋπνους και σε καταθλιψη συμπατριώτες μας βλέπω με χαρά πως κοιμήθηκαν επιτέλους ενα βρἀδυ με όνειρα αισιόδοξα... Υπάρχει και ο πρώην Δήμος Ρίου ... και περιμένει και αυτός τον καλό εισαγγελέα που θα "δεί" τί γινόταν τόσα χρόνια ...
  ... και στον πρώην Δήμο Ρίου
  απάντηση440
   
   
  Έβαλαν την αρκούδα να φυλάει το μέλι! | 28/02/2013 09:00
  Όταν βάζουν ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων για ταμία στο δήμο, είναι σαν να βάζουν τον Άκη Τσοχατζόπουλο να φυλάει το δημόσιο τμείο!!!
  Dim
  απάντηση530
   
   
  Ε; | 28/02/2013 04:15
  Δεν μου λέτε, με τον Ακη τι γίνεται; Μπάς και το πανε φιρι φιρι να ξεχάστη το πράγμα; Ε;
  Το γελαστο παιδί.
  απάντηση273
   
   
  ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ | 28/02/2013 04:06
  1oν)Ειμαι υπερ σε οσους εχουν καταχραστει δημοσιο χρημα αμεση δημευση περιουσιων και φυλακη για αρκετα χρονια 2ον) Αλλα ομως τα ισοβια μου φαινονται υπερβολικη ποινη ακομα και για καποιον που εχει καταχραστει τετοιο μεγαλο ποσο,οταν βλεπουμε παιδεραστες,βιαστες γυναικων,δολοφονους(Ο Αφγανος που εσφαξε τον Λαζανα),αρχιτρομοκρατες(βλεπε Μαζιωτης και η μιση 17Ν) ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΙΝΕΣ ΧΑΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ και τωρα για ενα σοβαρο βεβαια οικονομικο εγκλημα να χει τοσο βαρια ποινη;(Θα μπορουσα να δικαιολογησω μια τοσο βαρια ποινη αν και στους εγκληματιες που κατηγορουνται για βαρυτατα κακουργηματα επεβαλαν τις ιδιες ποινες) Συγνωμη τωρα γιατι μεταξυ ενος παιδεραστη που εχει βιασει αρκετα μικρα παιδακια και στον Παπαγεωργοπουλο νομιζω οτι πιο επικινδυνος για την κοινωνια ειναι ο παιδεραστης.ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!! 3ον)Σημαντικο ρολο για μενα αλλα και για την κοινωνια για το ποσο δικαιη και ανεξαρτητη ειναι η δικαιοσυνη θα ειναι φανταζομαι και η αναλογη βαρυτατη ποινη στον Τσοχατζοπουλο.Γιατι αν δουμε τον ΑΚΗ που εχει καταχραστει εκατονταδες εκατομμυρια ευρω κανοντας προκλητικοτατη ζωη που ηταν κορυφαιος υπουργος του ΠΑΣΟΚ και παρ'ολιγο πρωθυπουργος της χωρας(το 1996 που παλευε την προεδρια του κομματος με τον ΣΗΜΙΤΗ) να καταδικαζεται με 10χρονακια και να αφηνεται ελευθερος η δικαιοσυνη θα χυσει την ...καρδαρα με το γαλα!!!γκρεμιζοντας οτι πηγε να χτισει 4ον)Εχω μια απορια αυτος που πυροβολησε στο προσωπο τον φιλο του,που τον τεμαχισε με μπαλτα και τον πολτοποιησε με μια βαριοπουλα,που πηρε το μισο του σωμα και το εβρασε στην κατσαρολα και τα υπολοιπα μελη του σωματος του τα πεταξε στο ποταμι τι ποινη πρεπει να παρει ρε παιδια;
  sakis
  απάντηση2223
   
   
  Αν λάβει κανείς υπόψη του, ότι συντάξεις των 222€ μειώθηκαν σε 181,0€ τότε η ποινή δεν είναι καθόλου αυστηρή. | 28/02/2013 03:45
  Θαυμάσιο έργο της ελληνικής Δικαιοσύνης. φαίνεται απόλυτα τεκμηριωμένο από την μακρά αναλυτική διερεύνηση των συμβάντων. Δεν ομολόγησαν εξ΄αρχής την αλήθεια. Καταταλαιπώρησαν το Δζήτησαν συγγνώμη. ικαστήριο. Δεν δείχνουν μετάνοια, μεταμέλεια. Δεν ζήτησαν συγγνώμη. Αν από την πρώτη κιόλας στιγμή επέστρεφαν και τα υπεξαιρεθέντα, σήμερα θα ήλπιζαν σε ευνοϊκότερη καταδίκη. Αν λάβει κανείς υπόψη του, ότι συντάξεις των 222€ μειώθηκαν σε 181,0€ τότε η ποινή δεν είναι καθόλου αυστηρή.
  Ι. Μποφιλιας
  απάντηση342
   
   
  Ο Σαμαράς μιλάει με στόμφο ΥΠΕΡ του Παπαγεωργόπουλου!!! | 28/02/2013 00:20
  Τη στήριξή του στον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς ερωτηθείς για τις δικαστικές περιπέτειες του πρώην δημάρχου είπε: «ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος θεωρώ ότι είναι ένας έντιμος άνθρωπος που έχει προσφέρει απίστευτα πολλά πράγματα στην πόλη της Θεσσαλονίκης». http://www.youtube.com/watch?v=lTo7AA-9TzI (το βίντεο είναι από τον λογαριασμό του φτερωτού κλέφτη στο youtube)
  Neoptoxos
  απάντηση346