Στη δημοσιότητα έδωσε το βράδυ της Πέμπτης η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες δύο ανδρών, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 5 Φεβρουαρίου στο Χαϊδάρι και στη κατοχή τους βρέθηκαν όπλα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΑΔΑ πρόκειται για τους Παναγιώτη Δράκο του Θεοδώρου, που γεννήθηκε το 1986 στη Κόρινθο και τον Γρηγόριο –Λουκά Χαϊδά, που γεννήθηκε το 1994 στην Κόρινθο.
Οι δυο νεαροί άνδρες –που φέρονται να είναι μέλη της Χρυσής Αυγής –εντοπίστηκαν από αστυνομικούς να κινούνται με όχημα το οποίο στο πίσω μέρος δεν είχε πινακίδα κυκλοφορίας. Επειτα από έλεγχο στην κατοχή του 27χρονου βρέθηκαν, ένα πιστόλι «Ζάσταβα» με 4 φυσίγγια, ένα πτυσσόμενο γκλομπ και ένας σουγιάς, ενώ στην κατοχή του 19χρονου βρέθηκαν ένας πτυσσόμενος σουγιάς, ένα πτυσσόμενο γκλομπ, ένα ζευγάρι γάντια και μια κουκούλα τύπου φουλ φέις. Στον χώρο αποσκευών του οχήματος βρέθηκαν δυο κράνη μαύρου χρώματος.
Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΓΑΔΑ: «Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών των παραπάνω ατόμων πραγματοποιείται επειδή ενδέχεται να έχουν συμμετάσχει σε κακουργηματικές πράξεις για τις οποίες διενεργείται προανάκριση από Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων».