Τα τελευταία χρόνια η δραστηριότητα του «Κάντ’ το μόνος σου» και των χειροτεχνιών είναι αρκετά διαδεδομένη και στη χώρα μας, τόσο στην επισκευή όσο και στην κατασκευή-δημιουργία αντικειμένων και ενδυμάτων χωρίς τη βοήθεια ειδικού.

Ετσι, στις 19 και 20 Ιανουαρίου οι λάτρεις των χειροτεχνιών θα μπορούν να παρευρεθούν και φέτος στην έκθεση «Χειροτέχνικα» στον πολυχώρο The Hub στο Γκάζι, ώστε να ενημερωθούν για ό,τι κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά του «Do It Yourself» (DIY).
Πρόκειται για τη μοναδική έκθεση υλικών χειροτεχνίας που γίνεται στην Ελλάδα και παρουσιάζει όλες τις σύγχρονες τάσεις του χώρου, με την υλοποίηση σεμιναρίων και εργαστηρίων σχετικά με το αντικείμενο.
Είδη ραπτικής, πλεξίματος και κεντήματος, τεχνικές φυσικών καλλυντικών, κεριών και σαπουνιών, υλικά για «κλασικό» αλλά και «διαφορετικό» κόσμημα με τη χρήση πολυμερικού και πολύτιμου μεταλλικού πηλού, είδη hobby, ψηφιδωτού και ζωγραφικής, χαρτοτεχνίες και βιβλία είναι μόνο μερικά από τα είδη που βρίσκουν στέγη στη μεγαλύτερη γιορτή χειροποίητου στην Ελλάδα.
Στην έκθεση συμμετέχουν επαγγελματίες προμηθευτές υλικών χειροτεχνίας, καλλιτεχνικά εργαστήρια, αντιπρόσωποι, εκδοτικοί οίκοι, ενώ μπορούν να την επισκεφτούν δωρεάν όλοι όσοι αγαπούν τις χειροτεχνίες και θέλουν να ενημερωθούν για οτιδήποτε αφορά στον κόσμο του χειροποίητου.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους συμμετέχοντες αλλά και τα σεμινάρια που θα γίνου, μπορείτε να επισκεφθείτε το site της έκθεσης.

Η έκθεση θα λειτουργεί το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 απ’ τις 10:00 το πρωί μέχρι και τις 22:00 το βράδυ, στον πολυχώρο The Hub, Αλκμήνης 5 – Γκάζι, Μετρό Κεραμεικός.