Στα πλαίσια του κοινωνικού προγράμματος της, η μη κερδοσκοπική οργάνωση «Ολοι Μαζί» ξεκινάει από τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου δωρεάν φιλολογικά και φυσικής μαθήματα σε μαθητές του Λυκείου του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, οι οποίοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να απευθυνθούν σε φροντιστήρια.

«Βλέποντας τα περσινά προβλήματα, τα οποία αντιμετώπιζαν τα παιδιά με την έλλειψη βιβλίων και καθηγητών και τα φετινά με τις απεργίες, αποφασίσαμε να προσφέρουμε δωρεάν μαθήματα με εθελοντές καθηγητές. Στην αρχή θα πραγματοποιούνται φιλολογικά μαθήματα Θεωρητικής Κατεύθυνσης και Γενικής Παιδείας και το μάθημα της φυσικής, λόγω έλλειψης εθελοντών καθηγητών των άλλων ειδικοτήτων. Πιστεύουμε, όμως, σύντομα να ξεκινήσουμε και μαθήματα για τις άλλες κατευθύνσεις» αναφέρει ο κ. Λαπαβίτσας Θωμάς, φιλόλογος και μέλος του «Ολοι Μαζί».

Ο αριθμός των μαθημάτων και των τμημάτων που θα δημιουργηθούν θα καθοριστεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων. Και οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται σε όλη την διάρκεια του χρόνου.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται Απόλλωνος και Δεκελείας στο παλιό κτίριο του λιμενικού.

Για δηλώσεις μαθημάτων και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 6981072600 (10.00πμ-16.00μμ) και στο e-mail info@oloimazi.org.