Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, διοργανώνονται σε κεντρικά σημεία του Δήμου Ιλίου ανοιχτές εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης από το πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ-Εξέλιξις το οποίο έχει εγκαινιάσει μία νέα δομή στον παραπάνω δήμο με σκοπό να βοηθήσει χρήστες, οικογένειες, μετανάστες και γενικότερα ευάλωτες ομάδες.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στον Δήμο Ιλίου έχει ως εξής:

Τρίτη 26 Ιουνίου: Η νέα δομή του ΚΕΘΕΑ-Εξέλιξις στον Δήμο Ιλίου (Αθηνάς 47) θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα, παρέχοντας υπηρεσίες ενημέρωσης σχετικά με την έναρξη λειτουργίας της, συζήτηση με το κοινό (κατοίκους, χρήστες, γονείς) και διανομή έντυπου υλικού σε ενδιαφερόμενους. Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία του ΚΕΘΕΑ Eξέλιξις και του ΚΕΘΕΑ Mosaic.

Τις ίδιες ώρες, δύο τηλεφωνικές γραμμές (210 2630454 και 6948808514) θα εξυπηρετούν τον κάθε ενδιαφερόμενο, ενώ η κινητή μονάδα Street Work – η πρώτη μονάδα του ΚΕΘΕΑ που λειτουργεί με στόχο την υποστήριξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής του χρήστη, με σεβασμό στις ιδιαιτερότητές και ανάγκες του-, θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Ιλίου, ενημερώνοντας το κοινό και διανέμοντας έντυπο υλικό.

Παρασκευή 29 Ιουνίου: Προβολή μικρού μήκους ταινίας με θέμα την απεξάρτηση στον δημοτικό κινηματογράφο του πολιτιστικού κέντρου «Μελίνα Μερκούρη» (Αγ. Φανουρίου 99) του Δήμου Ιλίου, θα ακολουθήσει συζήτηση παράλληλη ενημέρωση και διανομή έντυπου υλικού. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ Mosaic και τον Δήμο Ιλίου.

Info:

Συμβουλευτικό Κέντρο Χρηστών,
ΚΕΘΕΑ Εξέλιξις, Αθηνάς, 47 Ιλιον, Τηλ: 210 2630454 και 6948808514