Στην δημοσιότητα δόθηκαν από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 11 εκδιδομένων γυναικών (αλλοδαπές και ελληνίδες) για τις οποίες διαπιστώθηκε μετά από εξέταση γιατρών του ΚΕΕΛΠΝΟ ότι ήταν φορείς του AIDS. Τα στοιχεία τους έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι γυναίκες αυτές είχαν προσαχθεί μαζί με άλλες 85 εκδιδόμενες που εντοπίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας.

Σε βάρος των 11 ασκήθηκε ποινική δίωξη επιπλέον από τις Εισαγγελικές Αρχές, για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος αγνώστου αριθμού προσώπων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ «η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών, καθώς και της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος των παραπάνω έντεκα γυναικών αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. Επίσης, για την αποκάλυψη της τυχόν τέλεσης από μέρους τους παρόμοιων πράξεων, της προτροπής όσων έχουν ήδη συνευρεθεί μαζί τους να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις, καθώς και της αποτροπής του πανικού που θα μπορούσε να προκληθεί σε όσους έχουν συνευρεθεί με εκδιδόμενο πρόσωπο με όμοια χαρακτηριστικά».