Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. από τους 79 συνολικά συλληφθέντες οι 53 είναι έλληνες και οι 26 αλλοδαποί.

Σχετικά με την ηλικία τους οι τρεις είναι ανήλικοι, ηλικίας 14 έως 17 ετών, οι σαράντα ένας είναι από 19 έως 29 ετών, οι είκοσι επτά είναι από 31 έως 39 ετών και οι υπόλοιποι οκτώ είναι από 40 και άνω.

Για την επαγγελματική τους ιδιότητα:
– δέκα πέντε δήλωσαν άνεργοι,
– τέσσερις φοιτητές,
– δύο δήλωσαν μαθητές,
– ένδεκα ιδιωτικοί υπάλληλοι,
– δύο ελεύθεροι επαγγελματίες,
– ένας καθηγητής,
– ένας ασκούμενος δικηγόρος
– ένας αυτοκινητιστής,
– ένας σκηνοθέτης
– δύο οικοδόμοι και
τριάντα εννέα δεν δήλωσαν επάγγελμα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες «κατά περίπτωση για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, απόπειρας βαρειάς σωματικής βλάβης, απρόκλητες σωματικές βλάβες, κλοπής, διατάραξης κοινής και οικιακής ειρήνης, αντίστασης, εξύβρισης καθώς επίσης και αδικήματα που αφορούν παραβάσεις των νόμων περί όπλων και σχετικά με εκρηκτικές ύλες».
Από τους 92 προσαχθέντες οι 68 είναι έλληνες και 24 αλλοδαποί.

Όσον αφορά την ηλικία τους ο ένας είναι ανήλικος, οι 49 είναι από 18 έως 29 ετών, οι 34 είναι από 30 έως 40 ετών και οι υπόλοιποι οκτώ είναι άνω των 40 ετών.

Σχετικά με το επάγγελμα τους:
– δεκαέξι δήλωσαν φοιτητές,
– εννέα ιδιωτικοί υπάλληλοι,
– είκοσι επτά άνεργοι,
– ένας οπλίτης,
– ένας δημοτικός αστυνομικός,
– ένας εργάτης,
– τέσσερις δημοτικοί υπάλληλοι,
– ένας δημοσιογράφος,
– δεκατέσσερις ελεύθεροι επαγγελματίες,
– ένας έμπορος,
– ένας μαθητής,
– ένας αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού,
– μία οικιακά,
– ένας ψυχολόγος,
– ένας μηχανικός και
και δώδεκα δεν δήλωσαν επαγγελματική ιδιότητα.

Ζημιές προκλήθηκαν σε 29 υποκαταστήματα τραπεζών (εμπρησμοί και φθορές σε Α.Τ.Μ, υαλοπίνακες, ρολά, μάρμαρα), σε 71 καταστήματα (εμπρησμοί και φθορές σε υαλοπίνακες, ρολά καθώς και στο εσωτερικό τους) ενώ σε τριάντα από αυτά σημειώθηκαν κλοπές εμπορευμάτων. Ακόμη σε ένα κτιριακό συγκρότημα καταστημάτων – κινηματογράφου υπήρξε εμπρησμός, σε τρία δημόσια κτίρια και σε πέντε κτίρια γραφείων φθορές στις εισόδους τους, σε τρία ξενοδοχεία φθορές στα μάρμαρα εισόδων τους και σε ένα κινηματογράφο θραύση τζαμαρίας
Επίσης προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε στάσεις λεωφορείων, σταθμούς του Μετρό, φωτεινούς σηματοδότες, κολώνες φωτισμού του Δήμου, εκδοτήρια εισιτηρίων, μάρμαρα κοινόχρηστων χώρων κ.λπ.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση: «Από τις επιθέσεις τραυματίσθηκαν συνολικά εκατόν εννέα αστυνομικοί. Επίσης κάηκαν τρεις υπηρεσιακές μηχανές και υπέστησαν φθορές άλλες είκοσι».