Ενας παλιός γνώριμος των διωκτικών αρχών, ο 73χρονος σήμερα Χρήστος Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη ως αρχηγός της «εταιρείας δολοφόνων» που δολοφονούσε κατά τη δεκαετία του 1980 ηλικιωμένους για να καρπώνεται τις περιουσίες τους, συνελήφθη στο Μενίδι με την κατηγορία της αρπαγής μιας 57χρονης.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται τις κατηγορίες. Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ένας 50χρονος ο οποίος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για δολοφονία στη Κρήτη και αποφυλακίστηκε το 2009 καθώς και ένα ακόμη άτομο.

Από την έρευνα προέκυψε ότι η γυναίκα ήταν «φυλακισμένη» επί πέντε μήνες σε σπίτι στη Συκιά Κορινθίας. Ο εντοπισμός της έγινε τυχαία από μια γυναίκα που καθάριζε το σπίτι και «παραβίασε» τις εντολές των «εργοδοτών» της που της είχαν πει να μην μπει στο διαμέρισμα του 1ο ορόφου.
Η 57χρονη, η οποία ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ζήτησε από την καθαρίστρια να ενημερώσει τον αδελφό της στη Δράμα ότι κινδύνευε. Ετσι και έγινε και στη συνέχεια ο αδελφός της πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του όπου κατήγγειλε όσα είχε μάθει. Ακολούθως ενημερώθηκε το Τμήμα Ασφαλείας Ξυλοκάστρου και παρουσία εισαγγελέα έγινε έφοδος στο σπίτι όπου βρέθηκε η 57χρονη η οποία με διάταξη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Κορίνθου, έχει τεθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων. Στο σπίτι βρέθηκαν ένας γεμιστήρας πιστολιού με 12 φυσίγγια και εννέα ναρκωτικά χάπια.
Ακολούθως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Παπαδόπουλου ο οποίος συνελήφθη στο σπίτι συγγενή του, όπου διέμενε τις τελευταίες μέρες και θα οδηγηθεί το Σάββατο το πρωί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 57χρονη είναι χήρα γνωστού αντικέρ και ιδιοκτήτη παλαιοπωλείου στην Αθήνα και μέσω γνωστών της γνώρισε τον Παπαδόπουλο ως δικηγόρο, ειδικό στα κληρονομικά για να της τακτοποιήσει τις κληρονομικές εκκρεμότητες.