Καταθέσεις από τουλάχιστον 40 άτομα, για το θέμα της αποστολής και ανάρτησης στο Διαδίκτυο ηλεκτρονικού μηνύματος ( e-mail ) το οποίο υποτίθεται έχει γράψει υψηλόβαθμο τραπεζικό στέλεχος και ανέφερε ότι την 25η Μαρτίου θα καταρρεύσει η ελληνική οικονομία, αναμένεται να πάρουν αύριο αστυνομικοί. Οι καταθέσεις, οι οποίες είναι ανωμοτί, θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κυρίας Ελένης Ράϊκου από την Πέμπτη το βράδυ την διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εντοπιστεί ηλεκτρονικά ίχνη και των αποστολέων και διαχειριστών ιστοσελίδων και μπλογκ που ανήρτησαν το σχετικό μήνυμα.

«Οι ευθύνες δεν περιορίζονται μόνο σε αυτούς που έστειλαν το email αλλά και σε αυτούς που το δημοσίευσαν», λένε χαρακτηριστικά αστυνομικοί και πρόσθεταν σχετικά με τους αποστολείς πως «σίγουρα θα πήραν τα «μέτρα» τους και δεν θα χρησιμοποίησαν δικούς τους υπολογιστές για να μην εντοπιστούν αλλά κοινόχρηστους όπως σε Ιντερνετ Καφε».

Παράλληλα έχουν ζητήσει συνδρομή από τις αμερικανικές αρχές για να βρουν στοιχεία για τους διαχειριστές των μπλογκ.