Ερευνα διατάχθηκε από την αστυνομία για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του τραυματισμού δημοσιογράφου του τηλεοπτικού σταθμού Alter κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στην Κερατέα. Από το πρωί της Δευτέρας εκατοντάδες κάτοικοι έχουν συγκεντρωθεί στην περιοχή ενώ κλειστή παραμένει η Λεωφόρος Λαυρίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή, από νωρίς το πρωί, περισσότεροι από 1000 κάτοικοι, παρουσία του δημάρχου, συγκρούστηκαν με αστυνομικές δυνάμεις, αντιδρώντας στη δημιουργία ΧΥΤΑ (Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμάτων).

Σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας, τη Δευτέρα βρέθηκαν θραύσματα από σκάγια στο κράνος αστυνομικού διμοιρίας των ΜΑΤ, κάτι που αποδεικνύει, όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ., ότι κάποιος ή κάποιοι πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών.

Πάντα σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά της αστυνομίας, άγνωστοι κατά τις νυχτερινές ώρες τοποθέτησαν καρφιά στο οδόστρωμα της λεωφόρου Λαυρίου για να αποτρέψουν να προσεγγίσουν το σημείο οχήματα της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ