Γιώργος Γιαννόπουλος
Ιατρική Θεσσαλονίκης
19.398 μόρια
«Μπορεί να μην πέρασα Αθήνα, όμως μου αρέσει η προοπτική να σπουδάσω και να μείνω σε μια άλλη πόλη. Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση που η προσπάθειά μου έπιασε τόπο. Το σημαντικό είναι να έχεις έναν στόχο και να μην αποκλίνεις καθόλου από αυτόν. Δεν χρειάστηκε ούτε υπερβολικό διάβασμα ούτε πολλά ξενύχτια, που μπορεί να έχουν αντίθετο αποτέλεσμα. Αυτό που χρειάζεται είναι διάβασμα συστηματικό και οργανωμένο».

Θεμιστοκλής Μελισσάρης
Τμήμα Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ
19.331 μόρια

«Χάρηκα πολύ, αν και δεν είχα τόσο άγχος για το αποτέλεσμα με βάση τη βαθμολογία που είχα βγάλει. Η συμβουλή που δίνω σε κάποιον που θέλει να επιτύχει στις πανελλήνιες είναι να μη χάνει κανένα μάθημα ούτε στο σχολείο ούτε στο φροντιστήριο, και στο τέλος φυσικά θα χρειαστεί να φορτσάρει. Φυσικά και οι προσωπικές θυσίες είναι μέσα στο πρόγραμμα».

Ορέστης Μυλωνάκης
Βιολογία Αθήνας
19.103 μόρια

«Η Βιολογία και η ακαδημαϊκή ενασχόληση μαζί της ήταν ένα όνειρό μου. Εχω τρέλα με αυτό το πράγμα και χαίρομαι που τελικά τα κατάφερα. Οι καθηγητές μου μού έδωσαν μεγάλη στήριξη. Τι θα συμβούλευα όσους ξεκινούν τώρα τον μαραθώνιο των εξετάσεων; Δεν είναι ανάγκη να είναι μέρα-νύχτα πάνω από ένα βιβλίο. Σύστημα θέλει το διάβασμα». Κατερίνα Γεωργιάδη
Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας
19.086 μόρια

«Είμαι πλήρως ικανοποιημένη. Μπορεί να το περίμενα με βάση τη βαθμολογία που είχα βγάλει, όμως αυτό δεν μειώνει τη χαρά μου που πέρασα εκεί. Πέρα από το διάβασμα, πολύ σημαντική ήταν και η στήριξη από τους καθηγητές και από το σπίτι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κατερίνα δεν ήταν μαθήτρια Ενιαίου Λυκείου αλλά Επαγγελματικού.