Tα αποτελέσματα από τις βαλλιστικές εξετάσεις των τριών πιστολιών που βρέθηκαν στο διαμέρισμα – γιάφκα του Επαναστατικού Αγώνα αναμένουν αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής για να εξακριβώσουν εάν και που έχουν χρησιμοποιηθεί. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν πως τα πιστόλια τα είχαν μαζί τους τα μέλη της οργάνωσης που έπαιρναν μέρος στις επιθέσεις προκειμένου να τα χρησιμοποιήσου εάν έρχονταν πρόσωπο με πρόσωπο με αστυνομικούς όπως είχε γίνει λίγο πριν την έκρηξη σε υποκατάστημα της Eurobank στην Αργυρούπολη. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν επίσης το ενδεχόμενο κάποια απο τα όπλα να έχουν χρησιμοποιηθεί σε ένοπλες ληστείες.

Επίσης ανάλογη εξέταση θα γίνει και για τον εκτοξευτήρα ρουκετών RPG7 αν και όπως έλεγαν αστυνομικοί πρόκειται για μια τυπική διαδικασία καθώς θεωρείται βέβαιο πως είχε χρησιμοποιηθεί στην επίθεση με ρουκέτα εναντίον της πρεσβείας των ΗΠΑ τον Ιανουάριο του 2007.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, οι κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση να είχαν ενοικιάσει και άλλους «βοηθητικούς» χώρους για την αποθήκευση οπλισμού και εκρηκτικών καθώς απο την βαλλιστική εξέταση που έγινε στα δυο καλάσνικοφ που βρέθηκαν στη γιάφκα της Κυψέλης δεν εντοπίστηκε αυτό που χρησιμοποιούσαν για δοκιμαστικές βολές στον Υμηττό.

.