Στην εξιχνίαση της απαγωγής 33χρονου επιχειρηματία οδήγησε η ληστεία στο κατάστημα των ΕΛΤΑ Ωραιοκάστρου, την Παρασκευή, όταν ο ένας από τους τρεις δράστες που εγκατέλειψε στο σημείο τη μοτοσικλέτα του, πήγε στην Αστυνομία για να δηλώσει τη δήθεν κλοπή του δικύκλου του.

Ο 31χρονος δράστης συνελήφθη και ακολούθως συνελήφθησαν και οι δύο συνεργοί του, 28 και 34 χρόνων, αντίστοιχα, οι οποίοι με την απειλή πιστολιών, είχαν αποσπάσει από τα ΕΛΤΑ ποσό 9.111 ευρώ.

Κατά την αποχώρηση των δραστών από το κατάστημα των ΕΛΤΑ, ο 31χρονος, οδηγώντας τη μοτοσικλέτα του, έχασε τον έλεγχο και έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να την εγκαταλείψει στο σημείο για να τον παραλάβει στη συνέχεια ο συνεργός του που ακολουθούσε με ΙΧ αυτοκίνητο.

Οι τρεις συλληφθέντες ήταν οι δράστες της απαγωγής στις 8 Ιουλίου, στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης, 33χρονου επιχειρηματία, τον οποίο άφησαν ελεύθερο μετά την καταβολή από τους συγγενείς του, σημαντικού χρηματικού ποσού.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων, οι οποίοι ομολόγησαν τις πράξεις τους, σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.