ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ σεμινάριο εκτός Αττικής του Ομίλου Προετοιμασίας Στελεχών Αυτοδιοίκησης (ΟΠΣΑ) με θέμα «Οικονομική διαχείριση ΟΤΑ, περιουσία ΟΤΑ, Επιχειρησιακά Προγράμματα, Εργα και Προμήθειες, Απαλλοτριώσεις» θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή στη Λευκάδα. Θα αναπτυχθούν τρεις θεματικές ενότητες. Η πρώτη αφορά τον προϋπολογισμό των δήμων και των κοινοτήτων καθώς και τον απολογισμό και ισολογισμό τους.

Η δεύτερη έχει τίτλο «Ταμειακή Υπηρεσία Σύναψη Δανείων, περιουσία ΟΤΑ» και η τρίτη «Επιχειρησιακά Προγράμματα- Εργα και Προμήθειες, Απαλλοτριώσεις και Επεμβάσεις στην Ιδιοκτησία». Μετά το τέλος των τριών εισηγήσεων θα υποβληθούν ερωτήσεις και θα επακολουθήσει συζήτηση.

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο δήμαρχος Απολλωνίων Λευκάδας κ. Γ. Λογοθέτης και παρουσιαστής ο αντιδήμαρχος Απολλωνίων κ. Π. Μεσσήνης . Η είσοδος στο σεμινάριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Απολλωνίων στη Βασιλική Λευκάδος, θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Μετά το πέρας των μαθημάτων θα δοθεί βεβαίωση σπουδών.