Τέσσερις αντιεξουσιαστές που πήγαιναν στη Θεσσαλονίκη και είχαν, σύμφωνα με την αστυνομία, βαριοπούλες και αντιασφυξιογόνες μάσκες στο αυτοκίνητό τους, συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος των διοδίων Αφιδνών.

Οι αντιεξουσιαστές, που ήταν γνωστοί στην αστυνομία για την δράση τους, οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ την Παρασκευή πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε βάρος τεσσάρων ατόμων, ηλικίας 27, 26, 25 και 16 ετών.

Ειδικότερα, οι τέσσερις ημεδαποί εντοπίστηκαν χθες το απόγευμα στο 35ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο, στο οποίο κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα.

Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση πρόκειται για βαριοπούλες, σφυρί, ασύρματους, κράνη, αντιασφυξιογόνες μάσκες με φίλτρο, κουκούλες full face, γάντια, προστατευτικά σώματος και ψηφιακό μέσο αποθήκευσης (USB). Επιπλέον, στην οικία ενός από τους συλληφθέντες βρέθηκε σπρέι πιπεριού.

Επίσης, τρεις από τους συλληφθέντες αρνήθηκαν να υποβληθούν στη προβλεπόμενη από το νόμο δακτυλοσκοπική σήμανση.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.