Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής για την υπόθεση 25χρονου ο οποίος έπεσε από τα βράχια του Φιλοπάππου και σκοτώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης μετά από ληστεία, σύμφωνα με την κατάθεση φίλης του.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 25χρονος ήταν στο Λόφο του Φιλοπάππου μαζί με 23χρονη φίλη του από την Πορτογαλία. Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς η κοπέλα, τρεις άγνωστοι τους πλησίασαν και με την απειλή μαχαιριού τους λήστεψαν. Ο 25χρονος όμως φιλονίκησε μαζί τους και ξαφνικά έπεσε από τα βράχια από ύψος 20 μέτρων με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Δεν έχει διευκρινιστεί αν γλίστρησε κατά τη στιγμή του καβγά ή αν τον έσπρωξαν στον γκρεμό. Η αστυνομία μετά το τραγικό συμβάν προχώρησε σε οκτώ προσαγωγές αλλοδαπών από την περιοχή οι οποίοι κρατούνται για διοικητική απέλαση καθώς δεν είχαν νομιμοποιητικά έγγραφα, αλλά δεν έχει προκύψει κάτι σε βάρος τους σχετικά με την υπόθεση του θανάτου του 25χρονου.
Η αστυνομία προκειμένου να διευκρινίσει τις συνθήκες του θανάτου του 25χρονου περιμένει την κατάθεση της 23χρονης φίλης του η οποία από χθες το βράδυ είναι σε κατάσταση σοκ.