Με την οργή των συγγενών να ξεχειλίζει εναντίον του καθ΄ ομολογίαν δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη, συνεχίζεται η δίκη του 58χρονου στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

«Θα πεθάνεις αλήτη» φώναζαν οι συγγενείς της Δώρας Ζέμπερη μόλις αντίκρισαν τον 58χρονο να προσέρχεται στα δικαστήρια με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να τους συγκρατήσουν. «Μας κατέστρεψες, μας πέθανες. Θέλει δίκη ή εκτελεστικό απόσπασμα» έλεγαν οι συγγενείς της Ζέμπερη ενώ η μητέρα της εμφανώς συντετριμμένη έλεγε «με ποιο δικαίωμα αφαίρεση τη ζωή του παιδιού μου».

Μοναδικό αίτημα της οικογένειας της Δώρας Ζέμπερη η τιμωρία του δράστη από τον οποίο όμως, περιμένουν να πει όλη την αλήθεια και να μην αφήσει καμία σκιά στην υπόθεση αυτή που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η διαδικασία συνεχίζεται σήμερα με την εξέταση μαρτύρων, ενώ αναμένεται και η απόφαση του δικαστηρίου μετά από αίτημα της υπεράσπισης και της πολιτικής αγωγής για εξέταση και του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας, ο οποίος έχει κάνει λόγο στην πραγματογνωμοσύνη του και για για ίχνη που ενδεχομένως οδηγούν στο συμπέρασμα πως στη σκηνή του φόνου ήταν παρών και άλλο πρόσωπο , εκτός από τον κατηγορούμενο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και σήμερα τα μέτρα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αυστηρά προς αποφυγή επεισοδίων.