Στην λογική ενός fitness γκάτζετ, το «έξυπνο» ρολόι GeeksMe πάει ένα βήμα παρακάτω ή αλλιώς πιο… χαμηλά για όσους επιθυμούν να παρακολουθούν τις επιδόσεις τους στο σεξ!

Επινόηση της ισπανικής εταιρείας Geeksphone – που βρίσκεται πίσω από το «ασφαλέστερο κινητό στον κόσμο» το λεγόμενο Blackphone -, το smartwatch είναι φτιαγμένο για… δράση, ακόμα και αν αυτή λαμβάνει χώρα ανάμεσα στα σεντόνια.

Πιπεράτες επιδόσεις

Πέρα από τις γνωστές λειτουργίες παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης, του μοτίβου ύπνου και του περιβάλλοντος του κατόχου του, το ρολόι GeeksMe με στρογγυλή μονόχρωμη OLED οθόνη ανάλυσης 64 x 64 πίξελ, συνοδεύεται από την πρωτότυπη λειτουργία «g!love».

«Η σεξουαλική δραστηριότητα αποτελεί επίσης μέρος ενός υγιούς τρόπου ζωής» εξηγεί με ανακοίνωσή της η εταιρεία. «Με τον τρόπο αυτόν, οι χρήστες είναι σε θέση να παρακολουθούν τις επιδόσεις και την βελτίωσή τους ακόμα και σε αυτόν τον τομέα της ζωής τους».

Σύμφωνα με την εταιρεία, ο κάτοχος του σέξι smartwatch οφείλει να ενεργοποιήσει την λειτουργία g!love προτού περάσει στο… παρασύνθημα. Το ρολόι παρακολουθεί την συχνότητα, την διάρκεια και την ένταση της πράξης ενώ υπολογίζει και τις θερμίδες που καταναλώνονται κάθε φορά. Έτσι σε συνδυασμό με την συνοδευτική εφαρμογή για smartphone, ο χρήστης είναι σε θέση να λαμβάνει εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια στατιστικά στοιχεία όπως επίσης και αναλυτικά γραφήματα γύρω από τη σεξουαλική του δραστηριότητα.

Το GeeksMe στοιχίζει περί τα 94 δολάρια – δηλαδή περίπου 86 ευρώ -, ενώ συνοδεύεται από την δέσμευση της εταιρείας ότι τα ροζ δεδομένα είναι ασφαλή…