29 Μαΐου
Εκθεση Drones στην Αθήνα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ, ΜΕΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Ολοκληρώνεται σήμερα η τριήμερη 1η Εκθεση Drones που διεξάγεται στο Ελληνικό, με όλο το φάσμα των παρελκομένων τους: σκάφη, εξαρτήματα, αισθητήρες, λογισμικό και υπηρεσίες. Το πρόγραμμα των σημερινών αεροπορικών επιδείξεων και της αντίστοιχης Ημερίδας Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών στο www.expoline.gr.
3 Ιουνίου


Ποιότητα και ασφάλεια τροφίμων


ΚΑΦΕ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΠΕΝΑΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ 138 & ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ, ΜΕΤΡΟ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
Την Παρασκευή ολοκληρώνεται ο 4ος κύκλος ομιλιών του CAFE SCIENTIFIQUE με μια εκδήλωση για την επιστήμη διασφάλισης της ποιότητας και υγιεινής των τροφίμων. Η εκδήλωση, η οποία είναι ανοικτή για το κοινό, θα λάβει χώρα στις 19.00 στο καφέ του Μουσείου Μπενάκη στην Πειραιώς, με ομιλητή τον Παναγιώτη Σκανδάμη, επίκουρο καθηγητή Υγιεινής και Ποιοτικού Ελέγχου Τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ως 10 Ιουνίου


Πρακτική άσκηση στη Microsoft


Η Microsoft Ελλάς προσκαλεί για δεύτερη συνεχή χρονιά φοιτητές και αποφοίτους να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία μέσω του προγράμματος της πρακτικής άσκησης, διάρκειας 4 μηνών. Στο πρόγραμμα αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν τελειόφοιτοι και απόφοιτοι (ως 12 μήνες από την ημερομηνία αποφοίτησης) καθώς και κάτοχοι μεταπτυχιακού ανώτατων πανεπιστημιακών σχολών (ΑΕΙ) Διοίκησης, Πληροφορικής και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Ημέρα λήξης της υποβολής βιογραφικών η 10η Ιουνίου 2016.
1η και 16 Ιουνίου


Τείχη που πέφτουν σε… 3 λεπτά


GOETHE-INSTITUT, ΛΕΩΦ. ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΌΛΓΑΣ 66, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Την Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016 και ώρα 18:00, θα λάβει χώρα για δεύτερη φόρα στην Ελλάδα το «Falling Walls Lab Greece». στο Goethe-Institut Θεσσαλονίκης. Σκοπός της εκδήλωσης είναι νέοι επιστήμονες και επαγγελματίες να παρουσιάσουν σε μόλις τρία λεπτά μία πρωτοπόρα έρευνα, μία επιχειρηματική ιδέα ή μία κοινωνική πρωτοβουλία που να είναι σχετική με το πνεύμα και τις ανάγκες του σημερινού κόσμου. Ο νικητής/νικήτρια θα ταξιδέψει στο Βερολίνο, όπου θα συμμετάσχει στις 8 και 9 Νοεμβρίου 2016 στον τελικό, με περίπου άλλους 100 διαγωνιζόμενους απ’ όλο τον κόσμο. Είσοδος ελεύθερη. Αιτήσεις έως τις 1/6/16 στο www.falling-walls.com.
1η Ιουνίου
Εργαστήριο ψηφιακής επιχειρηματικότητας


ΤΗΕ HUB EVENTS, ΑΛΚΜΗΝΗΣ 5, ΜΕΤΡΟ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
Την Τετάρτη και μεταξύ των ωρών 18.00-20.00 ο ευρωπαϊκός οργανισμός για την ανοικτή καινοτομία ΕΙΤ Digital, τo Found.ation και η εταιρεία αναλύσεων και ερευνών VisionMobile διοργανώνουν Workshop για τη δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών και τη διάδοσή τους σε διεθνείς αγορές. Εισηγητές θα είναι o «επιχειρηματικός επιταχυντής» του EIT Digital, Alain le Loux, και ο διευθυντής της λονδρέζικης VisionMobile, Ανδρέας Κωνσταντίνου. Είσοδος ελεύθερη. Δήλωση συμμετοχής στο thefoundation.gr.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ