Συλλυπητήριο τηλεγράφημα στην οικογένεια του 16χρονου, που έχασε τη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου στα Εξάρχεια, από τις σφαίρες του ειδικού φρουρού απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος κάνει λόγο για τραύμα στη λειτουργία του κράτους-δικαίου. Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε στην οικογένεια και ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος τόνισε ότι δεν θα υπάρξει καμία επιείκια στην απόδοση ευθυνών.

Στο τηλεγράφημά του ο πρόεδρος της Δημοκρατίας λέει τα εξής: «Σας εκφράζω την πιο βαθιά μου οδύνη για την απώλεια του γιού σας. Ο θάνατός του υπήρξε τραύμα στη λειτουργία του κράτους-δικαίου. Εύχομαι να είναι το τελευταίο και είμαι βέβαιος ότι οι ευθύνες θα καταλογιστούν στους υπαίτιους».

Στη συλλυπητήρια επιστολή του πρωθυπουργού προς τη μητέρα και τον πατέρα του αδικοχαμένου 15χρονου αναφέρεται: «Σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες ώρες, παρακαλώ δεχθείτε τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του γιου σας. Όπως όλοι οι Έλληνες, νοιώθω βαθιά οδύνη. Γνωρίζω ότι τίποτα δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να απαλύνει τον πόνο σας. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι καμιά επιείκεια δεν πρόκειται να υπάρξει στην απόδοση των ευθυνών. Η πολιτεία όπως οφείλει, θα πράξει ό,τι είναι δυνατόν ώστε η χθεσινή τραγωδία να μην επαναληφθεί».

Οπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας ανέφερε για το συμβάν: «Για την τραγική απώλεια ενός νέου ανθρώπου λυπούμαστε και συλλυπούμαστε την οικογένειά του. Οι ευθύνες θα καταλογιστούν όπου ανήκουν. Το τραγικό συμβάν είναι απόλυτα καταδικαστέο. Αυτή τη στιγμή έχει ιδιαίτερη σημασία η κοινωνία να δείξει ψυχραιμία για να μην φθάσουμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Είναι ανάγκη γίνονται σεβαστοί οι νόμοι από όλους».