από metereologos.gr
Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018
 

Π. Καμμένος: Δεν ψηφίζει τον όρο «Μακεδονία» στο όνομα της πΓΔΜ - Δεν ρίχνει την κυβέρνηση

Εθεσε θέμα κομματικής πειθαρχίας στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου
Π. Καμμένος: Δεν ψηφίζει τον όρο «Μακεδονία» στο όνομα της πΓΔΜ - Δεν ρίχνει την κυβέρνηση
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Θέμα κομματικής πειθαρχίας θέτει για το θέμα της Μακεδονίας ο Πάνος Καμμένος κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου των ΑΝΕΛ που είναι σε εξέλιξη από τις 11:00 το πρωί της Τρίτης, επαναλαμβάνοντας ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν συμφωνούν και δεν θα ψηφίσουν την συμφωνία.

Να φύγει τώρα από το κόμμα οποιος δεχθεί συμφωνία με το όνομα Μακεδονία, ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Την πρόθεση του να ενισχύσει το μηχανισμό του κόμματος εν’ όψει των συνεχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων , ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος στην έκτακτη συνέντευξη του.

Όπως γνωστοποίησε η μέχρι πρότινος πρόεδρος της νεολαίας Μανταλένα Παπαδοπούλου αναλαμβάνει συντονίστρια του εκλογικού μηχανισμού και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος αναλαμβάνει ο Θεόδωρος Τουσουνίδης.

Οσον αφορά στο Μακεδονικό ο κ. Καμμένος είπε ότι οι όροι της συμφωνίας σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε την Δευτέρα στη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, είναι αυτοί της κυβέρνησης Καραμανλή και πρόσθεσε ότι η όποια συμφωνία δεν θα έχει καμία ισχύ εως ότου πάρει την πλειοψηφία από την βουλή της πΓΔΜ, την πλειοψηφία στο δημοψήφισμα της γείτονος και στη συνέχεια επανέλθει στη Βουλή της πΓΔΜ για να εγκριθεί. Μετά από όλα αυτά θα έρθει στη Βουλή των Ελλήνων. Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι πρέπει να γίνει και συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να αλλάξει η απόφαση του 1992.

Ο κ . Καμμένος υποστήριξε ότι ο λαός της πΓΔΜ δεν πρόκειται να εγκρίνει τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ και ως έκ τούτου ό,τι και να συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πρωθυπουργών ειναι ως μη γενόμενο. Με δεδομένο αυτό δεν πρόκειται να έρθει ποτέ η συμφωνία στη ελληνική Βουλή για ψήφιση.

Ωστόσο στημείωσε ότι η Ελλάδα θα έχει κερδίσει τη διεθνή κοινή γνώμη, καθώς δεν θα είναι αυτή που βάζει τα εμπόδια στην ευρωπαϊκή πορεία της ΠΓΔΜ και στην ένταξή της στο ΝΑΤΟ.

Παράλληλα κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία να πάρει θέση στο θέμα της ονομασίας. Η ΝΔ δεν μπορεί να παίζει παιχνίδια, να βάζει τρικλοποδιές στον υπουργός Εξωτερικών και να αλλάζει τη θέση της κάθε εβδομάδα πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε ωστόσο, ότι δεν πρόκειται να αποσύρει την στήριξή του στην κυβέρνηση λέγοντας ότι επίκειται η ψηφοφορία για το μεσοπρόθεσμο ώστε στις 21 Ιουνίου να ληφθεί η απόφαση για το χρέος και την επόμενη ημέρα μετά το πρόγραμμα και στις 20 Αυγούστου η Ελλάδα να βγει από την εποχή των μνημονίων. Τόνισε δε πως οι διαπραγματεύσεις είναι σε πολύ καλό στάδιο.


Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Π. Καμμένου«Η θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι πάγια και δεν αλλάζει. Δεν πρόκειται να ψηφίσουμε καμία συμφωνία που περιέχει στο όνομα της γειτονικής χώρας τον όρο "Μακεδονία"» υπογράμμισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα.
Ταυτόχρονα ανέφερε ότι είναι η πρώτη φορά που θέτει θέμα κομματικής πειθαρχίας στους ΑΝΕΛ, επισημαίνοντας ότι αν κάποιος βουλευτής τους ψηφίσει διαφορετικά, διαγράφεται και προσθέτοντας: «Όποιος έχει διαφορετική θέση, μπορεί να φύγει τώρα».

Ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι η επίτευξη συμφωνίας θα αργήσει και ότι εξαιτίας ορισμένων όρων που υπάρχουν σε αυτήν δεν θα γίνει δεκτή από την πλευρά της πΓΔΜ και ως εκ τούτου θα αργήσει να έλθει προς κύρωση στην Βουλή και πάντως αυτό δεν πρόκειται να συμβει το φθινόπωρο, ενδεχομένως η όλη διαδικασία να φθάσει και ως το 2020.
Είπε ακόμα ότι η πρόταση «είναι ακριβώς η πρόταση με τους όρους της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή» σημειώνοντας, επίσης, ότι υπάρχουν άρθρα στην πρόταση που διευκρινίζουν πάρα πολλά πράγματα.

Έκανε λόγο για την ύπαρξη αρκετά ισχυρών όρων στη συμφωνία που αποσαφηνίζουν ζητήματα για τη σλαβική καταγωγή, γλώσσα και ιστορία της γείτονος χώρας, προσθέτοντας ότι αν δεν υπήρχε το όνομα «Μακεδονία», οι ΑΝΕΛ δεν θα δεσμεύονταν (σσ. να την ψηφίσουν). Ανέφερε ότι και ως υπουργός της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή, είχε διαφωνήσει με τη χρήση του όρου «Μακεδονία».

Ο κ. Καμμένος πρότεινε την σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, προκειμένου να αλλάξει η απόφαση του 1992 που δεν έκανε δεκτή τη χρήση του όρου «Μακεδονία» σε σύνθετη ονομασία. Είπε, επίσης, ότι «αφού δεν τιθεται θέμα ψηφοφορίας άμεσα στη Βουλή» για το θέμα της πΓΔΜ, οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να υπονομεύσουν την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο, τον Αύγουστο, υπενθυμίζοντας ότι η έξοδος της χώρας από τα μνημόνια ήταν ο λόγος και για τον οποίο ιδρύθηκαν οι ΑΝΕΛ και για τον οποίο συνεργάστηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, είπε, ότι ο ίδιος δεν προκειται ποτέ να ψηφίσει την είσοδο της πΓΔΜ σε διεθνή οργανισμό με όνομα που θα περιέχει τον όρο «Μακεδονία», και εκτίμησε ότι επειδή οι διαδικασίες για τη συμφωνία στην γειτονική χώρα περιλαμβάνουν εκλογές, αφού θα υπάρξει αλλαγή του Συντάγματος, κύρωση από τα 2/3 της Βουλής της πΓΔΜ, δημοψήφισμα, το ζήτημα της ένταξης της σε διεθνείς οργανισμούς θα καθυστερήσει.

Πρόσθεσε, βεβαίως, ότι για να προχωρήσει η ένταξη της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, στα προαπαιτούμενα της διαδικασίας περιλαμβάνεται και η ψήφιση της συμφωνίας από τη Βουλή των Ελλήνων.

Διευκρίνισε, εκ νέου, ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουν τη συμφωνία με τον όρο «Μακεδονία» και θα καθορίσουν τη στάση τους εάν και εφόσον έλθει τέτοια συμφωνία στη Βουλή.

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, τον οποίο χαρακτήρισε εξαιρετικό διαπραγματευτή, ασχέτως του γεγονότος, ότι ο ίδιος δεν συμφωνεί με την χρήση του όρου «Μακεδονία». Υπογράμμισε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός -«κέρδος για την Ελλάδα»- ότι στη διεθνή κοινότητα έγινε σαφές ότι δεν είναι η Ελλάδα εκείνη που εμποδίζει την ευρωατλαντική πορεία της γειτονικής χώρας.
Κάλεσε τα υπόλοιπα κόμματα και ιδιαίτερα τη ΝΔ να πάρει ξεκάθαρη θέση για το ζήτημα της πΓΔΜ.

Ερωτηθείς για την δήλωσή του σχετικά με την ΑΟΖ και την επέκταση των χωρικών υδάτων, επισήμανε ότι η Ελλάδα χωρικά ύδατα δεν έχει μόνο με την Τουρκία και πρόσθεσε: «Θα έχουμε εξελίξεις στα θέματα της ΑΟΖ και των χωρικών υδάτων».

Τόνισε ότι ισχύουν όσα είπε για την ΑΟΖ και τα χωρικά ύδατα, και ανέφερε ότι είναι θέματα που πρέπει να επιλυθούν, προκειμένου η χώρα να προχωρήσει σε εκμετάλλευση του θαλάσσιου πλούτου.

Κατέστησε απολύτως σαφές ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας δεν έχουν καμία εμπλοκή στο θέμα των οκτώ Τούρκων αξιωματικών και στηλίτευσε «πρωτοσέλιδα» που θέτουν σε κίνδυνο, όπως είπε, τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Είπε ακόμη ότι ενώπιον του γγ του ΝΑΤΟ, την προηγούμενη εβδομάδα στις Βρυξέλλες, ρώτησε τον Τούρκο ομόλογό του αν επικυρώνει αποστροφή του αντιπροέδρου της Τουρκίας περί «πακεταρίσματος και επιστροφής των οκτώ στην Τουρκία», με εκείνον «να μη δίνει καμία απάντηση», διότι -εξήγησε ο κ. Καμμένος- είτε θα έπρεπε να διαψεύσει τον Τούρκο αντιπρόεδρο, είτε να πει ότι η Τουρκία θα προχωρήσει σε πολεμική ενέργεια στο έδαφος συμμάχου χώρας.
«Η Τουρκία έχει ξανακάνει κάτι ανάλογο στο Κόσοβο, αλλά η Ελλάδα δεν είναι Κόσοβο» τόνισε ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας ότι έγινε ξεκάθαρο στους συμμάχους ότι η Τουρκία παραβιάζει κάθε κανόνα Δικαίου.

Είπε, επίσης, ότι όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία, θα πάρει πολύ ισχυρή απάντηση.
Επανέλαβε τη θέση του για την οποία -όπως είπε- λοιδωρήθηκε, περί ομηρείας των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται στις φυλακές της Ανδριανούπολης.

«Η Ελλάδα επιθυμεί ειρηνική συνύπαρξη με την Τουρκία, μπορούμε να ζήσουμε μαζί, αλλά τσαμπουκάδες και προκλήσεις δεν περνάνε» είπε ο κ. Καμμένος.

Ερωτηθείς για μειώσεις συντάξεων και άλλα μέτρα, χαρακτήρισε τα πρωτοσέλιδα που γράφουν για μέτρα «χαμένο μελάνι» και πρόσθεσε ότι «η τρομοκράτηση των συνταξιούχων δεν θα έχει θέση», όταν ανακοινωθεί η συμφωνία στις 21 Ιουνίου.

Είπε ακόμα ότι μετά τον Αύγουστο, η Ελλάδα περνάει στην εποχή μετά το μνημόνιο, η οποία «θα είναι πολύ καλύτερη».

Επανέλαβε την κριτική των ΑΝΕΛ στις εταιρείες δημοσκοπήσεων, σημειώνοντας ότι παρά τα αποτελέσματα που έδιναν, οι ΑΝΕΛ επέζησαν πέντε εκλογικών αναμετρήσεων, ενώ ερωτηθείς τι θα πράξει αν η ΝΔ καταθέσει πρόταση μομφής στην κυβέρνηση, με αφορμή τη διαφορετική θέση ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της πΓΔΜ απάντησε: «Θα περιμένω πρώτα να δω τι θα γίνει με τη μομφή που θα καταθέσει ο Αντώνης Σαμαράς στη Ντόρα Μπακογιάννη».
Στην έναρξη της συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανακοίνωσε ότι τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος αναλαμβάνει ο Θ. Τουσουνίδης, ενώ η έως τώρα εκπρόσωπος, Μανταλένα Παπαδοπούλου, αναλαμβάνει τον ρόλο συντονίστριας για τις περιφερειακές, τοπικές εκλογές, καθώς και για τις ευρωεκλογές.


Οπορτουνιστής ο Καμμένος λέει το ΠοτάμιΗ στάση του κ. Καμμένου είναι γι άλλη μια φορά οπορτουνιστική, σχολίασε «Το Ποτάμι» με αφορμή της θέση του υπουργού Άμυνας για το θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ, προσθέτοντας ότι «συνεχίζει να χαϊδεύει το ακροδεξιό εθνικιστικό ακροατήριο απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την υπουργική εξουσία. Η ευθύνη βέβαια είναι του κ. Τσίπρα που επιτρέπει στον υπουργό Άμυνας να σαμποτάρει μια συμφωνία που διαπραγματεύεται ο υπουργός Εξωτερικών».

«Το Ποτάμι» επισημαίνει ότι τα πατριωτικά θέματα είναι υπεράνω κομμάτων και δεν πρέπει να θυσιάζονται στα μικροπολιτικά συμφέροντα και τις προσωπικές φιλοδοξίες.
Δηλώνει ότι «θα παραμείνει αταλάντευτο στη θέση του για την εξεύρεση λύσης. Αυτή είναι η υπεύθυνη και πατριωτικά ωφέλιμη στάση, ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή που η χώρα έχει να αντιμετωπίσει τις κλιμακούμενες απειλές του Ερντογάν. Περιμένουμε το κείμενο της συμφωνίας για να τοποθετηθούμε διεξοδικά».


Πολιτική περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυβέρνηση για τη συμφωνία με την πΓΔΜ: «Severna Makedonja» το νέο όνομα erga omnes - Παίρνουμε πίσω το «Μακεδονία» και την ιστορία μας - Τα κέρδη της συμφωνίας 
 
 
σχόλια (13)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
   
  Ο Βασιλιάς της κολωτούμπας . . . . . . | 14/06/2018 04:26
  Γνωστός καραγκιόζης ο Πανούλης . . . . . . . . Με δύο - τρεις πιτόγυρους θα συνέλθει αμέσως !
  perithorio
  απάντηση81
   
   
  Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ! ΚΑΛΥΦΘΕΙΤΕ! | 12/06/2018 20:14
  Παιδιά, ακούω το Διάγγελμα του Τσίπρα αυτή τη στιγμή. Σε λίγο ο αττικός ουρανός θα λάμψει και θα βροντήσει από τα όπλα του Μεγάλου Πολέμαρχου Πάνου Καμένου!!! (Θα επιτεθεί σε όσες μπριζόλες, σαλατικά, γλυκά και παγωτά βρει μπροστά του! Θα τα σαρώσει από τη στενοχώριά του!!!)
  ΙΔΑΣ
  απάντηση323
   
   
  Ο ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ!!! | 12/06/2018 19:52
  Το μάθατε το τελευταίο ανέκδοτο? "Ο Καμένος θα ρίξει την κυβέρνηση για τη Μακεδονία". Χα, χα, χα!!! Ε ρε ψεκασμός που θα πέσει στην παράγκα των ΑΝΕΛ!!!
  ΚΩΣΤΑΣ
  απάντηση363
   
   
  Όταν ο αμοραλισμός έχει και την βούλα της ψήφου των Ελλήνων. | 12/06/2018 14:43
  Ο Καμμένος τελειώνει. Όλοι ελπίζουν και ο Τσίπρας και ο Καμμένος ότι θα βρεθούν αυτοί οι διάφοροι προοδευτικοί πρόθυμοι να ψηφίσουν. Το γνωρίζουν ήδη. Ο Τσίπρας σου λέει "θα φανώ εγώ αυτός που έλυσε το Σκοπιανό" Χέστηκε για Ελλάδα, πατρίδα, Μακεδονία, θρησκεία, μουσουλμάνους, γκει κτλ. Δεν δίνει μια για τίποτα. Ο Καμμένος σου λέει "θα μου κάνουν άλλοι την δουλειά" και εγώ θα μείνω στην θέση μου. Σε κάθε περίπτωση από την στιγμή που θα βρεθούν οι διάφοροι πρόθυμοι ο Καμμένος θα πάρει αέρα και τα πάνω του. Το ζήτημα αγαπητέ μπουχέσα είναι τι θα γίνει αν δεν βρεθούν οι πρόθυμοι. Ε?
  Άντε γεια κοπρίτες
  απάντηση764
   
   
  Καμμενε, το εκαψες το Θεμα της Μακεδονιας! | 12/06/2018 12:50
  Αν ηθελες πραγματικα να υπερασπιστεις την Μακεδονια και την Ελλαδα μας, τοτε θα εφευγες απο την κυβερνηση και ετσι θα εδινες το δικαιωμα στην αντιπολιτευση να καταφυγει σε προταση Μομφης 'η να παραδεχτει οτι ειναι εξισου υπευθυνα ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ για την ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ που θα κανει η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (στην οποια συμμετεχεις και εσυ!). Αν ερριχνες την κυβερνση θα εδινες ενα σωσιβιο στον ελληνικο λαο που του αρνηθηκαν το δικαιωμα να αποφασισει για την Ιστορια του με ενα δημοψηφισμα και επισης ΘΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΣ τους προδοτες του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, ΠΑΣΟΚ και γιατι οχι και ΝΔ...!? Αλλα οπως παντα εισαι και εσυ προδοτης γιατι κρυβεσαι πισω απο την σιγουρια της υπερψηφισης της προδοσιας απο ΠΟΤΑΜΙ, ΠΑΣΟΚ, κλπ!!!
  Σπυρος
  απάντηση765
   
   
  ΧΑΧΑΧΑ | 12/06/2018 12:19
  Τράβα ρε αλήτη..........
  Iason
  απάντηση652
   
   
  ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ | 12/06/2018 12:07
  ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ !!! ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΡΧΕΤΑΙ - ΔΙΑΚΟΠΟΕΣ ΘΑ ΠΑΕΙ - ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ? ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΕΙΣ !!! ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΙ ΠΟΤΕ !!!
  KOSTAS
  απάντηση1064
   
   
  Αγαπητέ Πάνο | 12/06/2018 12:04
  Τον προδότη ουδείς αγάπησε!
  Η Κως σε περιμένει
  απάντηση983
   
   
  Να αποσυρεις την εμπιστοσυνη.. | 12/06/2018 10:56
  Το μονο που δεν σε σωνει σιγουρα,μεν,αλλα σε ξαλαφρωνει καπως,και λιγο συνηδησιακα ειναι..
  Και να ριξεις αυτους τους ανθελληνες..
  απάντηση813
   
   
  Εμπόροι πίνουν το κρασί μας, και κλέβουνε τη γη Εσύ είσαι η μόνη μας ελπίδα, σε περιμένουμε να `ρθεις. | 12/06/2018 09:58
  Μεγάλε ελληναρά,σώσε μας,πάνε να μας ρίξουν στα τέσσερα.
  φανουρης
  απάντηση704
   
   
   
  ο Καραγκιοζης προφητης | 12/06/2018 09:17
  Οτι και να πει δεν προκειτε να ριξει την κυβερνηση παμε στοιχημα? Δεν τρελαθηκε τελειως ωστε να μην ξαναδει βουλη στη ζωη του, να μην μπορεση να ξαναπαιξει Τζι αϊ Τζο με στολες παραλαγης στη ζωη του... Απλα τριχες και πρασινα αλογα θα πει....
  Σαφριδης
  απάντηση1296
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Έρχεται... | 12/06/2018 07:20
  Αναμένεται πολύ μεγάλη κολωτούμπα. "Διαφωνούμε με τη χρήση του όρου Μακεδονία στη γειτονική χώρα, αλλά στηρίζουμέ τη κυβέρνηση" που σημαίνει "δεν αφήνω με τίποτα την καρέκλα και περιμένω πως και πως να το ψηφίσει το Ποτάμι και ο Θεοχαράκης". Αυτό άλλωστε έχει συμφωνηθεί εξ αρχής με όλα τα παλιά κόμματα εξουσίας. Όταν δεν ψηφίζουν κάτι οι ΑΝΕΛ, θα υπάρξει συμπλήρωμα από τους άλλους "δικούς μας".
  αλλά δεν φεύγει.
  απάντηση1423
   
-