Σκηνές …«φαρ-ουέστ» εκτυλίχθηκαν στο καφενείο της Βουλής με την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου να επιτίθεται σε άτομο που φέρεται να κυκλοφορεί στους διαδρόμους της Βουλής με την ιδιότητα του δημοσιογράφου (κάτοχος site) δηλώνοντας συνεργάτης της. Αυτό υποστηρίζει η ίδια, η οποία όταν τον είδε στο καφενείο, έγινε έξαλλη διερωτώμενη ποιος του έδωσε άδεια να μπει στην Βουλή.

Το εν λόγω πρόσωπο φέρεται να ζήτησε πρόσφατα από την γραμματεία του Προέδρου της Βουλής συνάντηση λέγοντας ότι είναι συνεργάτης της βουλευτού, η οποία και διέψευσε κάτι τέτοιο. Έτσι, όταν τον είδε μπροστά της στο καφενείο βγήκε εκτός εαυτού. «Πώς μπήκες εδώ μέσα παλιάνθρωπε; Ποιος σου έδωσε άδεια;», φέρεται να τον ρώτησε ενώ εκείνος της είπε «δεν πάω πουθενά, να φωνάξεις τον φρούραρχο», τονίζοντας ότι έχει άδεια.

Η βουλευτής του επιτέθηκε χτυπώντας τον στο κεφάλι με το κινητό της τηλέφωνο, ενώ χρειάστηκε να παρέμβει η φρουρά της Βουλής η οποία και τον έβγαλε έξω. Λίγο αργότερα η κυρία Μεγαλοοικονόμου δήλωνε στους δημοσιογράφους ότι θα του κάνει αγωγή καθώς, όπως είπε, δεν ήταν ποτέ συνεργάτης της. Το εν λόγω πρόσωπο ήταν υποψήφιος στις εκλογές με την Ένωση Κεντρώων.