«Ο κ. Θεοχαρόπουλος, μέλος του μεταλλαγμένου ΠΑΣΟΚ, δεν είναι σε θέση να κάνει υποδείξεις για υπεύθυνη στάση στα εθνικά θέματα.

Η υιοθέτηση της ρητορικής Τούρκων αξιωματούχων ότι δήθεν για την ένταση στα ελληνοτουρκικά φταίει η Ελλάδα δια του Υπουργού Εθνικής Άμυνας αποτελεί όνειδος και απόλυτα ανεύθυνη μικροκομματική στάση» δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου «για τις ύβρεις του Θ. Θεοχαρόπουλου κατά του Π. Καμμένου».

«Ο κ. Θεοχαρόπουλος μηρυκάζει τους ίδιους ανυπόστατους και βλακώδεις χαρακτηρισμούς κατά του κ. Πάνου Καμμένου και δεν συμβάλλει στην εικόνα ομοψυχίας και ενότητας που πρέπει να επιδεικνύει ο πολιτικός κόσμος απέναντι στην αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα» καταλήγει στην δήλωσή της η κ. Παπαδοπούλου.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Kontra News» ανέφερε ότι «τα εθνικά θέματα έχουν μετατραπεί σε προϊόν εκμετάλλευσης από τον ίδιο τον Πάνο Καμμένο με στόχο την κομματική του διάσωση», προσθέτοντας πως «πρόκειται για εθνικά επικίνδυνη στάση, καθώς στα ελληνοτουρκικά μία σπίθα μπορεί να ανάψει τη φωτιά».