Ενοχλημένος από τον τρόπο της διαγραφής του από τη Νέα Δημοκρατία εμφανίστηκε ο Ευάγγελος Αντώναρος, τονίζοντας πως βάση της διαδρομής του στο κόμμα θα έπρεπε να ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες και να εμφανιστεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας, προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

«Με ενόχλησε ο τρόπος µε τον οποίο έγινε η «βραδινή διαγραφή» µου από τη Ν.?., καθώς δεν εφαρµόστηκαν οι καταστατικές διαδικασίες που ισχύουν στο κόµµα και, µάλιστα, για ένα τόσο παλαιό µέλος όπως είµαι εγώ. Αυτό, για µένα, ήταν πολύ δυσάρεστο» διευκρίνισε.

Μάλιστα, ο κ. Αντώναρος σε συνέντευξή του στην Espresso σημείωσε πως η διαγραφή του είναι «ανυπόστατη», λέγοντας: «?ύσκολα µπορούν να µου κάνουν έξωση από το δικό µου ιδιόκτητο σπίτι ή, καλύτερα, από το σπίτι που είµαι συνιδιοκτήτης, και αυτό είναι η Ν?».

Ερωτηθείς για τι συναισθήματα του άφησε η διαγραφή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή είπε ότι τον πίκρανε πολύ, ενώ ανέφερε πως το βράδυ της διαγραφής του προσπάθησε να επικοινωνήσει µε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, µε τον οποίο τους συνδέει, όπως είπε, συναδελφικότητα.

«Στην ενεργό πολιτική µπήκαµε και οι δύο το 2004. Εκείνος εκλεγόµενος βουλευτής και εγώ ως αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος. ?εν βγήκε στο τηλέφωνο ποτέ. ?εν µε εκπλήσσει, όµως, γιατί ήταν µια απόφαση που πήρε. Μίλησα λίγο αργότερα µε τον Λευτέρη Αυγενάκη, τον γραµµατέα του κόµµατος, και του είπα τις ενστάσεις που είχα για τη διαδικασία. Οτι δεν είχα δει απόφαση πειθαρχικού, παρά µια ανακοίνωση δυο γραµµών που έλεγε ότι «µε απόφαση του προέδρου» τίθεµαι εκτός κόµµατος» επισήμανε.