«Ο,τι είναι σάτιρα, δεν καταδικάζεται» ήταν το σχόλιο που έκανε ο Κώστας Ζουράρις μετά το σάλο που έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες με τις δηλώσεις του και την επιστολή παραίτησής του στον πρωθυπουργό.

Ο υφυπουργός Παιδείας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 δήλωσε ότι δεν ζητάει συγγνώμη από τους οπαδούς του Ολυμπιακού και του Άρη και χαρακτήρισε «αριστοφανική σάτιρα» τα όσα είπε για αυτούς σε πρόσφατη τοποθέτησή του.

Ο ίδιος διέψευσε ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Κάμμενος του ζήτησε να παραιτηθεί, υποστηρίζοντας ότι ήταν δική του απόφαση. Ωστόσο δεν διευκρίνισε αν ακόμα ανήκει στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος καθώς απάντησε «Δεν έχω ιδέα» σε σχετική ερώτηση.

Λακωνικός ήταν ο κ. Ζουράρις όσον αφορά στο δίλημμα που έθεσε ο Δημήτρης Καμμένος «Ή εγώ ή ο Ζουράρις» αναφέροντας ότι «Δεν με απασχολεί ο ακρόκρημνος Δημήτρης Καμμένος».

Τέλος, ο Κώστας Ζουράρις προανήγγειλε πως θα ψηφίσει το επίμαχο πολυνομοσχέδιο, ενώ τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος για το Σκοπιανό.