«Κάποιοι, ελάχιστοι δικαστικοί λειτουργοί παραβιάζουν τη διάκριση των εξουσιών και πολιτικολογούν κατά της κυβέρνησης», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, εξαπολύοντας νέα «πυρά» κατά των δικαστών.

«Είναι εντελώς άδικο για τους εισαγγελείς και δικαστές της χώρας μας να τους αποδίδεται ότι είναι απέναντι στην κυβέρνηση στο θέμα της ηλεκτρονικής υποβολής πόθεν έσχες. Η συντριπτική πλειοψηφία των εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών είναι απόλυτα σύμφωνη με τη στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης, η οποία, άλλωστε, απορρέει από την παλλαϊκή επιταγή για απόλυτη διαφάνεια σε όλους τους τομείς του δημοσίου βίου», σημείωσε ο κ. Παπαγγελόπουλο, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News.

Παράλληλα, ο κ. Παπαγγελόπουλος προέβλεψε νίκη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις επόμενες εκλογές, ενώ ερωτηθείς εάν εκτιμά πως ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα κληθεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας, απάντησε: «Αν χρειαστεί, ο Καραμανλής δεν θα διστάσει καθόλου».

Αναφερόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, είπε πως «κατά κοινή παραδοχή, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, είναι ένας εξαίρετος Πρόεδρος».