Εξόρμηση στους δρόμους της Θεσσαλονίκης βγήκαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να μοιράσουν υλικό και να συζητήσουν με τους πολίτες για όσα έκανε η κυβέρνηση μέσα στη χρονιά που φεύγει.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, εκτός από τα όσα έχουν σημειωθεί σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο, έδωσαν έμφαση στα γεγονότα που αφορούν σε τοπικό επίπεδο, όπως η απόδοση στην πόλη των στρατοπέδων Παύλου Μελά και Κόδρα, τα εγκαίνια των τριών πρώτων μονάδων για παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, το «ξεσκάλωμα» των έργων του μετρό και η αποϊδιωτικοποίηση του ΟΑΣΘ.

Ανάμεσα στα στελέχη του κόμματος που πήραν μέρος στην εξόρμηση ήταν ο συντονιστής και ο αναπληρωτής συντονιστής της ΝΕ Α’ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Δουίτσης και Δημήτρης Ρούτος αντίστοιχα, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, καθώς και μέλη της γραμματείας και της νομαρχιακής επιτροπής.

Οι πολίτες από την πλευρά τους εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους για αρκετές επιλογές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ενώ τόνισαν στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πως θα περιμένουν να δουν τις αλλαγές που έχει ψηφίσει η κυβέρνηση στις συντάξεις και οι οποίες θα εφαρμοστούν από την 1η Ιανουαρίου 2018.