Στις ουσιαστικές διαφορές ανάμεσα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στην πολιτική που θέλει να εφαρμόσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρθηκε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης ο οποίος υπογράμμισε για την ανανέωση του πολιτικού δυναμικού της χώρας.

Έχουμε νέα πρόσωπα που εντάσσονται συνεχώς στις τάξεις της ΝΔ αλλά την συνταξιοδότηση των βουλευτών δεν την αποφασίζει ο αρχηγός του κόμματος αλλά οι πολίτες με την ψήφο τους σημείωσε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “Βήμα FM

“Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να κάνει τρία πράγματα. Να ανανεώσει το πολιτικό σύστημα, να βάλει σε τάξη το κράτος και να ενισχύσει τον ιδιωτικό τομέα και την επιχειρηματικότητα. Γι’ αυτό έχουμε ανοίξει τις πόρτες μας σε νέους ανθρώπους, γι’ αυτό επιμένουμε στις προτάσεις μας για την αξιολόγηση, τη μείωση της γραφειοκρατίας και την ασφάλεια των επενδύσεων, γι’ αυτό έχουμε καταθέσει σχέδιο δραστικής μείωσης της φορολογίας. Οι πολίτες μπορούν να περιμένουν κάτι διαφορετικό από μας”, σημείωσε ο κ. Κυρανάκης.

Για τα μέτρα ύψους 4.9 δις ευρώ που ψηφίστηκαν την Πέμπτη, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ δήλωσε: “Πάνω από 100 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ δεσμεύτηκαν δημόσια τους προηγούμενους μήνες ότι δεν υπήρχε περίπτωση να φέρουν στη Βουλή ή και να ψηφίσουν νέα μέτρα. Κάποια στιγμή στην Ελλάδα θα ήθελα να δω πολιτικούς να κρατούν το λόγο τους και να τηρούν την υπογραφή τους”, κατέληξε.