«Δεν νομίζω ότι υπάρχει σενάριο εκλογών, ο Τσίπρας θεωρεί ότι μπορεί να περάσει τα μέτρα με τους βουλευτές που έχει», εκτίμησε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι οι εκλογές δεν θα βοηθούσαν αυτή την στιγμή την χώρα. Όπως σημείωσε πρέπει πρώτα να τελειώσει η δεύτερη αξιολόγηση. «Αυτή τη στιγμή δεν είναι λύση, αυτή την στιγμή, λύση είναι να αποφασίσει η κυβέρνηση και να εφαρμόσει αυτά που έχουν αποφασιστεί», ανέφερε.

Ο κ. Θεοδωράκης, επέρριψε σοβαρές ευθύνες στην κυβέρνηση για την καθυστέρηση στην λήψη αποφάσεων και την σωστή αξιοποίηση του χρόνο, που είχε ως αποτέλεσμα όπως είπε τις νέες αποφάσεις για την Ελλάδα.

«Όταν μια χώρα δεν αποφασίζει να προχωρήσει και να κάνει μεταρρυθμίσεις είμαστε σε αυτά τα αποτελέσματα. Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να εμπιστευτούμε αυτές τις διαβεβαιώσεις αυτής της κυβέρνησης», ανέφερε.

Αναφερόμενος στην συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα είπε: «Είμαστε σε μια μέγγενη, από την μία είμαστε με το ΔΝΤ στην άποψη για να μειωθεί το χρέος, και από την άλλη είμαστε με κάποιους από τους Ευρωπαίους που υποστηρίζουν να βγούμε στην ανάπτυξη, χωρίς να πρέπει να έχουμε πλεονάσματα τόσο μεγάλα»

Σχολιάζοντας τέλος τις κινήσει του Πάνου Καμμενου ανέφερε ότι: «η πολιτική του Καμμένου είναι επικίνδυνη. Με τον τρόπο αυτόν ξεπλένει την Χρυσή Αυγή, όταν ο Καμμένος παίρνει τους βουλευτές και πηγαίνει στην Κω, διασπά το μέτωπο».