Η ιδιοκτησία του protagon.gr απαντά με ανακοίνωσή της, στους ισχυρισμούς του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Π. Κάμμένου, ότι το Protagon ανήκε «μέχρι και προ διμήνου τουλάχιστον» στον επικεφαλής του Ποταμιού κ. Σταύρο Θεοδωράκη.

«Τίνος είναι το Protagon, κ. Καμμένε (μέρος Β’);

Η απάντησή μας στα όσα ισχυρίστηκε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από το βήμα της Βουλής

Για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος επέλεξε να αγνοήσει την πραγματικότητα και να εκτοξεύσει ψεύδη από το βήμα της Βουλής κατά του Protagon.

Η γνωστή ιστορία: ότι το Protagon ανήκε «μέχρι και προ διμήνου τουλάχιστον» στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ξεπερνώντας το γεγονός ότι ο ιστότοπος αυτός ήταν και είναι πολυμετοχικός (με μετόχους δημοσιογράφους, ακαδημαϊκούς δασκάλους και συγγραφείς), άρα δεν ανήκε αποκλειστικά στον νυν επικεφαλής του Ποταμιού, η Πρόταγκον ΑΕ, ιδιοκτήτρια του protagon.gr επαναλαμβάνει:

Ο κ. Θεοδωράκης στις 28/6/13 έπαψε να είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Πρόταγκον ΑΕ. Στις 26/2/14 ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους-μετόχους ης εταιρείας ότι αποχωρεί και από δημοσιογράφος και μέτοχος λόγω της εμπλοκής του στην πολιτική, όπως άλλωστε κατέγραψαν αρκετά ΜΜΕ εκείνες τις ημέρες. Στις 20/6/14 ολοκληρώθηκαν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και μεταβίβασε οριστικά τις μετοχές του. Εκτοτε, παρά τις επανειλημμένες διαψεύσεις μας δια λόγων και εγγράφων παραμένει… ιδιοκτήτης του Protagon μόνο στο μυαλό του προέδρου των ΑΝΕΛ.΅»