Ακόμη μια ευκαιρία να επιτεθεί με σφοδρότητα εναντίων των πρώην συντρόφων της βρήκε η πρώην Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή τις αποκαλύψεις για το κύκλωμα εκβιασμών και τις αναφορές τους στο όνομα του υπουργού Επικρατείας κ. Νίκου Παππά. Τα πυρά της κυρίας Κωνσταντοπούλου συγκέντρωσαν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν ζητούν εξηγήσεις.

Στην ανάρτησή της τονίζει πως η αποκάλυψη «κυκλωμάτων μιντιακών επιθέσεων και κατά παραγγελία αγιογραφιών με δημόσιο χρήμα εκθέτει» τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Παππά, τους οποίους μαζί με τους κ. Μπενίση και Σπίρτζη καλεί να δώσουν εξηγήσεις.

«Αποκαλύπτεται μια μαφία λυμαίνεται και διαμοιράζει εξουσία, δημόσιο χρήμα, ενημέρωση, με συμμετοχή συγκεκριμένων» αναφέρει η Ζωή Κωνσταντοπούλου και καταλήγει πως «οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ αντί να χειροκροτούν «αρχιμανδρίτη» Νίκο Παππά και «πατριάρχη» Αλέξη Τσίπρα έπρεπε να ζητούν απαντήσεις».

Η ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Η αποκάλυψη κυκλωμάτων μιντιακών επιθέσεων και κατά παραγγελία αγιογραφιών με δημόσιο χρήμα εκθέτει @atsipras, @nikospappas16

Μετά τις αποκαλύψεις αυτών των συνεννοήσεων οι @atsipras, @nikospappas16, Μπενίσης, Σπίρτζης πρέπει να δώσουν εξηγήσεις.

Διότι αποκαλύπτεται μια μαφία που λιμαίνεται και διαμοιράζει εξουσία, δημόσιο χρήμα, ενημέρωση, με συμμετοχή συγκεκριμένων.

Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ αντί να χειροκροτούν «αρχιμανδρίτη» @nikospappas16 κ «πατριάρχη» @atsipras έπρεπε να ζητούν απαντήσεις.

‪#‎ekviasmoi‬