Με το Ποτάμι θα κατέβουν στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου η Ρίκα Βαγιάννη, ο Γιώργος Χρονάς και ο Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Η Ρίκα Βαγιάννη αντιστεκόταν εδώ και καιρό στα κελεύσματα για εμπλοκή της στην ενεργό πολιτική σκηνή, ωστόσο βρισκόταν εξ αρχής κοντά στο Σταύρο Θεοδωράκη μετά την ίδρυση του Ποταμιού. Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί σε ποια περιφέρεια θα είναι υποψήφια.

Υποψήφιος με το Ποτάμι θα είναι και ο ποιητής και εκδότης του περιοδικού «Οδός Πανός», Γιώργος Χρονάς που αποδέχτηκε σχετική πρόταση να είναι υποψήφιος στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Επίσης, ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής και δημοτικός σύμβουλος με το ΠΑΣΟΚ, Κώστας Παταβούκας,οι ηθοποιοί Γιώτα Φέστα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χάρης Τσούκας , η επίσης δημοσιογράφος Μαρία Νταλιάνη, η Λενιώ Μυριβίλη από τους Οικολόγους, ο Στελιος Προσαλίκας, πρώην προπονητής της εθνικής βόλεί, ο παλαίμαχος διεθνής παίκτης του μπάσκετ Μέμος Ιωάννου και ο Τέλης Αϊβαλιώτης.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ανακοίνωσε επίσης και την συνεργασία του Ποταμιού με την «Δράση». Ο πρόεδρος του κόμματος Θεόδωρος Σκυλακάκης θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας «όχι επικεφαλής αλλά εκεί για να δείξει ότι δεν υπάρχει το παραμικρό σύννεφο στις σχέσεις μας».