«Και ο καταγγελλόμενος Γ. Αποστολόπουλος είχε παγιδέυσει με κοριό το χώρο όπου θα συναντιόταν με τον Παύλο Χαϊκάλη» υποστήριξε στην κατάθεσή του, ενώπιον του εισαγγελέα ο αρχηγός των ΑΝΕΛ κ. Πάνος Καμμένος. Σε ερώτηση πώς εξηγεί ένα ς άνθρωπος που αποπειράται να δωροδοκήσει έναν βουλεθτή ναθέλει να έχει ντοκουμάντα από την πράξη του ο κ. Καμμένος είπε ότι « νομίζει ότι ο Αποστολόπουλος ήθελε να τους εκβιάσει».

Ο κ. Καμμένος πήγε εσπευσμένα στην εισαγγελία και έδωσε κατάθεση μετά τις επενηλλειμένες κλήσεις του αρμόδιου εισαγγελέα Πάνου Παναγιωτόπολυου παρότι ο ίδιος είχε πεί ότι δεν θα εμφανισθεί.

Νωρίτερα το μεσημέρι της Κυριακής εμφανιζόμενος στο κτίριο της Εισαγγελίας Εφετών ο αρχηγός των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος μαζί με τον βουλευτή Παύλος Χαϊκάλη δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ειδοποιήθηκε από τη σύζυγό του Έλενα Τζούλη ότι «αν δεν καταθέσω θα κλείσουν την υπόθεση»».

Όπως εκτιμάται απόφαση των αρμοδίων δικαστικών αρχών είναι να διερευνηθεί γρήγορα η απόφαση.

Στο μεταξύ υλικό από τις περίφημες συναντήσεις φαίνεται να διαθέτει και ο καταγγελλόμενος ως μεσάζων Γιώργος Αποστολόπουλος.

Δεν το προσκόμισε αλλά κατέθεσε επί λέξει:

«Έχω αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν την ευάλωτη πολιτική ηθική του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη». Πρόσθεσε επίσης ότι έδινε μικροποσά στον Χαικάλη και υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία γι αυτό.

Ο κ . Χαικάλης κατήγγειλε ότι ο Γ Αποστολόπουλος του υποσχέθηκε εκατομμύρια για να ψηφίσει στην Προεσρική εκλογή την πρόταση της πλειοψηφίας.

Ο Γ Αποστολόπουλος στηρίζεται στο γεγονός ότι ο Χαικάλης δεν κατονόμασε τον μεσάζοντα και δήλωσε χτες στον Εισαγγελέα Π Παναγιωτόπυλο ότι εκείνος τον προκαλούσε να του δώσει χρήματα.

«Γιατί δεν κατονόμασε αλλά είπε ένας γνωστός μου» αναρωτήθηκε ο Αποστολόπους

Όταν ρωτήθηκε γιατί εκείνος δεν τον κατήγγειλε υποστήριξε:

«Εγώ είμαι πάντα ΑΝΕΛ αποχώρησα για επαγγελματικούς λόγους πριν από μήνες αλλά ήθελα να αποκαλύψω στον Π Καμμένο τη μειωμένη ηθική του Παύλου Χαικάλη Και έχω στοιχεία γι αυτό…

Υποστήριξε ότι πρόκειται για μια στημένη πολιτική παράσταση.

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ θα ερωτηθεί σήμερα για τις συνθήκες μαγνητοσκόπησης των συναντήσεων Χσικάλη Αποστολόπουλο.

Στο μεταξύ ανοικτό παραμένει αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το παρανόμως υποκλαπέντα υλικό με την Εισσγγελία Εφετών να προβληματίζεται πως θα χρησιμοποιήσει το αποδεικτικό οπτικοακουστικό υλικό χωρίς να αμφισβητηθεί η όλη διαδικασία στη συνέχεια …

Και ο δικηγόρος του Γ Αποστολόπουλου Π Σαράκης δήλωσε ότι «ο πελάτης μου διαθέτει στοιχεία για την μειωμένη πολιτική ηθική του Οαύλου Χαϊκάλη».

Βολές από Γεωργιάδη

Επίθεση κατά του Π.Καμμένου εξαπέλυσε την Κυριακή, μέσω Twitter, o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδ.Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε: «Λίγο περίεργη δεν είναι η άρνηση του Καμμένου να πάει να καταθέσει; Έκανε ΣΤ (σ.σ. συνέντευξη Τύπου) αλλά δεν πάει στην Δικαιοσύνη; Μήπως τα είχε στήσει όλα αυτός;».