Κόντρα ξέσπασε το πρωί της Τρίτης μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βαρεμένου, για το επιχείρημα της κυβέρνησης ότι εάν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας η αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα μείνει ούτε ευρώ στις τράπεζες.

Μιλώντας στο Mega, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει κρυφή ατζέντα για τη δραχμή και τόνισε ότι «γιαυτό δεν θα μείνει ευρώ στις τράπεζες αν πέσει η κυβέρνηση».

Ο Αδωνις Γεωργιάδης συμπλήρωσε: «Θα αφήσω εγώ τα λεφτά μου να μου τα φάει ο Βερεμένος; Όχι μόλις βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μόλις πέσει η κυβέρνηση, δεν θα μείνει φράγκο στις τράπεζες».

«Ο κ. Γεωργιάδης πάσχει από ακράτεια λόγων και δεν θα υποστώ τις συνέπειες αυτού του προβλήματός του. Αν υπάρχουν τραπεζικές αρχές πρέπει να παρέμβουν για αυτά που γίνονται σε αυτή τη χώρα», απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε ότι «αυτό που κάνουν έχει ξεπεράσει κάθε όριο».

«Ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι ο τρελός του χωριού. Δυστυχώς εξακολουθεί να είναι στέλεχος της ΝΔ και πρώην υπουργός. Η ΝΔ εμπορεύτηκε τον φόβο όσο μπορούσε. Είναι ένα κόμμα παλαιοημερολογίτικο, παλαιολιθικό και επί κυρίου Σαμαρά έχει φτάσει σε ένα επίπεδο, αυτού που εκπροσωπεί ο κ. Γεωργιάδης. Εμείς λέμε τέρμα σε αυτό. Αυτά είναι φαινόμενα σήψης» τόνισε ο Γ.Βαρεμένος.